Tuesday, 15 December 2015

OFFICIAL EERAA CLOSET WEBSITE

السلام عليكم

Dengan ini,aku berbesar jantung paru paru limpa buah pinggang hati utk mengumumkan kehadiran website ahli keluarga baru iaitu Eeraa Closet.

Sebenarnya dah lama taw nak buat website untuk eeraa ni tapi asyik malas jer. lagi satu,aku asyik fikir,kalau aku buat website pon,bukannya ada siapa yang nak handle pon. blog ni aku handle,blog itu pon aku kena handle. mana ada masa wehhh. lagipon instagram kan adoo.

Yang kelakarnya,website ni lahir pabila aku diberi assignment utk buat website using wordpress alang2 tu,itu yang aku create website eeraa ni.

taraaaaa.




korang taip jer www.eeraacloset.wordpress.com

nanti keluar terus blog aku tu.

ok lah itu jer. tapi aku tak selalu update kat situ taw. so kalau nak tahu update terkini. feel free to follow instashop aku. @eeraacloset. jangan ragu2 nak shopping online okay. kalau festime,jom try shopping dengan aku. im trusted seller. dahpon berdaftar dengan ssm okay. hihi

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...