SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 8 January 2016

Sofia Kitchen Kuantan

السلام عليكم


Alhamulillah. Akhirnya dipermudah untuk pergi makan kat Sofia Kitchen ni.. dah lama taw mengidam. Hihi.

Alkisah pagi tadi join kemas-kemas OR. Duk lipat-lipat pakaian utk mangsa banjir tahun lepas. Fuh banyak giler pakaian weh. Ada hok molek lagi,kalau korang nak gitaw taw. Kiteorang dah siap sorting ikut kategori pakaian wanita(disortkan lagi seluar,baju kurung,tudung dll).

Then petang tu duk mencari kat mana lah terletaknya Sofia Kitchen ni! Sebabnya hari tu dah pernah mai cari tapi x jumpa. Maybe sebab masa tu malam and x lalu kat depan dia.

kalau g ngan timah,mesti senang jumpa sebab timah meme familiar sgt ngan kawasan kat kuantan ni.  cakap jer kat mana,dia mesti tahu.

So. Taraaa. Inilah sofia kitchen. Utk yang tong kecik dlm perut,mohon kongsi yer. Sebab portion dia banyak banyak kuss semangat.










Aku makan set D. yang ada sosej,meatball,kentang putar and kentang goreng tu. Itupon dah kenyang giler weh. Nasib baik lunch tadi dah makan nasi so tak terasa nak order nasi. Kalau aku order nasi tadi,pergh lagi over kenyangnya.


banyak ke banyak? hihi.

harga pon murah lah rm15 jer korang boleh dapat 
-nasi goreng
-telur mata
- kentang goreng
-bebola ayam
-ayam goreng
-udang
-sosej
-jejari
-nugget
-salad
-timun
-oren

pergh lengkap ke lengkap?


ok itu jer. selamat menjamu selera.

oh ya,sofia kitchen ni terletak kat jalan tengku mahmud. lorong alor akar 72. dekat ngan balai polis. takdelah dekat 5 langkah dah sampai. tapi dari sofea kitchen tu dah boleh nampak lah balai polis tu.

then kat sebelah dia ada brader bob,pastu ada kiosk2 kecik jual satay,kelapa joget,dan lain2. malam2 mesti meriah. hihi

sekian terima kasih,doakan aku exam rabu depan

1 comment:

  1. Terima kasi diatas review yang baik dan juga terima kasih kerana singgah di sofea kitchen..
    All the best for your future..
    Inshaa Allah.

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...