SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 12 February 2016

Kedai printing dan advertising KUANTAN (RECOMMENDED)

السلام عليكم


Kedai Printing Baju dan advertising KUANTAN!

Alhamdulillah,tergerak hati nak tolong promote 1 kedai printing ni. Yer aku tahu kat kuantan ni tak bersepah kedai printing dan advertising. Particularly milik bumiputera khususnya orang islam.

So uols area kuantan kalau nak cari kedai printing baju ker,,print businesskad ker,print sticker business ke,print flyers ke,bunting ke or apa2 jelah yang berkaitan printing and advertising.

Jangan ragu2 yer. Terus ke kedai SOHABAH SALAM.

LOKASI : JALAN BY PASS KUANTAN,BUKIT RANGIN. BETUL2 KAT TEPI JALAN BESAR BY PASS TU. DEKAT/SEBELAH KEDAI CAT NIPPON tak silap.

In case sesat ker ape,call no ni okay. 018-9098295 or 011 3208 0523
Layanan first class inshaallah. 100% tiada unsur penipuan or apa2 jelah yang –ve.


Ok itu jer. Actually ni kedai family member aku . saja nak tolong promote ^^ semoga business makin maju yer. Jom support muslim’s business !

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...