SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 18 February 2016

PART 1- SALAH FAHAM

السلام عليكم


Haha tetiba aku teringat psal someone ni. Actually aku nak cerita pasal 1 kisah ni. Pasal salah faham bertukar menjadi kekaguman terhadap dia. Haha not more than that okay. Lagipon dia kat Gombak,aku kat sini.


Alkisahnya masa kat CFS,ada 1 sem ni memang hidup aku dalam keletihan. Salah satu sebabnya ialah aku repeat BI. Dan secara auto,jadual aku semuanya berubah.

Then utk kelas BTQ, classmates aku majority budak law. Pheww aku sekelas ngan dak law beb.
Then kebetulan aku memang baru sangat dapat kawan baru dri kos law masa jadi committee tawe ritu.

So msa tu rasa macam. Ok lega sikit at least adelah jugak dak law yang aku kenal. Aku rasa kalau aku tak jadi committee tawe ritu meme aku tak kenal sorang pon classmate aku.

Nak dijadikan cerita lagi,student dlama kelas tu memang rmai. Sebab ko bayangkan ah,dah ah tu asalnya group budak law. Then sumbat plak ngan dak engine macam aku ni. Badly,2 orang jer sis engine dalam tu. Aku rasa cam. Homaiicatt. Tang bro memang tak yah cakap lah. Aku kenal sorang jer itupon sebab dia ex classmate aku.

Then aku notis sorang hamba Allah ni. Aku notice dia ni sebab madam selalu panggil nama dia mintak dia bacalah,Tanya dia soalan lah. Aku pon masa tu macam… apa yang hebat sangat dia ni? Tak pernah dengar pon sesiapa cakap pasal dia. Siapa dia ni? Hebat berhujah ke? Masa tu aku ingat hamba Allah ni budak law. Haha

Then aku ingat lagi time presentation,group aku present pasal Christian. Then aku tak ingat sama ada dia or mber dia Tanya 1 soalan. Ahaha aku pon tak ingat soalan tu tuju kat sapa. Ok itu 1 part.

Part 2, next semnya. A.k.a last sem aku kat cfs. Aku join 1 kursus keusahawanan ni. And guess what? Dia pon ada dalam kursus tu. Ok masa tu aku pk dia freshie dlm business ni macam aku. Huhu. So aku ingatkan dia sesaja nak join kursus tu maybe sebab dia ada minat meniaga. Masa tu aku tak rasa pon yang ni dia ni hebat ke ape.

Ok then habis jer kursus tu. Aku pon dah tak jumpa dia.

Ok ada 1 moment ni yang aku realized sebenarnya dia dak engine bila time exam calculus. Dia 1 kelas exam mid ngan aku. Aku tergamam jap. Lahh,dia engine ke! Apehal aku tak notis eh haha.

ok then last part,utk subjek calculus tu. Lecturer kiteorang sama! Kalau ko baca post aku sebelum ni pasal madam faizah tu. Komfirm ko faham apa yang aku nak sampaikan.
Dah ah malas nak tulis.

Sebenanrnya ada sambungnnya taw. Sebab  part 1 ni aku Cuma nak story pasal macammana aku boleh salah faham kat dia.

Part 2 nanti aku ceritakan pasal salah faham bertukar menjadi kekaguman. Stay tune and always update this blog okay . hahahahah






No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...