SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 11 February 2016

Whatsapp dan magic

السلام عليكم


Aku tak tahu lah ni boleh diconsider as complain or ape.

Zaman teknologi ni. Particularly bila terciptanya whatsappp dan hampir semua yang ada smartphone install whatsapp.

Bila semua orang nak buat mesyuarat through wasep jer without meeting face to face. Bila semua info nak diberitahu kat whatsapp. So kat sini perlunya internet. Tak kisahlah langgan internet rm30 sebulan 2gb or guna wifi kampus ke.

Tak guna kau ada apps whatsapp tapi xde connection to the internet.

Yang aku rasa macam dah jadi wajib plak untuk check fon sebelum pergi kelas.

Minggu ni jer dah 2x terkena.

1st semalam, kelas pukul 8. Dengan gigihnya pagi tu pergi mandi,sebelum ni mandi sejam sebelum kelas sbb air sejuk baqq hang kalau pkul 5-7. Da siap2 ni,baru nak on9. Tengok2 kelas pukul 8 cancel. Nasib baiklah baru nak bersiap. Tudung pon tak sarung lagi. Bila tengok mesej yang inform takde kelas tu pukul 12am. Aku pukul 11 dah offline. Mana lah nak check fon dah.

2nd hari ni,  dah siap2,stoking dah pakai memang 100% ready nak pergi kelas lah. Then baru tergerak hati nak check fon. Apelagi tengok2 kelas cancel jugak. Kawan aku lagi kelakar,dia dah nak sampai kelas dah,masa tu baru dia check fon tengok takde kelas. Mesti bengang giler haha.

So konklusinya kat sini. Rajin2 ler tengok fon. Tak salah pon sebab kalau kau tak tengok nanti kau yang menyesal tak sudah. Tapi agak2 ler,jgn melekat plak fon tu kat tangan yer.

Warghh sedihnya takde kelas calculus hari ni. Aku dah lah rindu giler subjek ni. Bergelumang dengan integration and differentiation bestnyaaa.

Ok itu jer ^^



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...