Thursday, 17 March 2016

Aku terfofulewww

السلام عليكم


lately,terasa diriku fofuler plak haha. perasan gilos kan?

why mira? why?

takdelah,banyak jugak lah aku dapat emel,whatsapp,tak kurang jugak ada yang pm fb aku utk mintak tips and pendapat mengenai banyak perkara. antara isu yang femes ditanya pada aku ialah

- uia,specifically tang asasi n degree
- butik vendor
- pos barang

3 ni memang soalan famous amos lah. soalan lain pon ada jugak pasal buku lah,nota lah dll.

pasal uia tu,kebanyakannya adik spm2015. sangat bagus,nampaklah yang korang usaha utk cari jawapan.

pasal butik vendor tu,adoiyaii dah macam aku ni konsultan plak. tanya pendapat aku kalau nak jual ni macam mana,ada yang siap mintak tolong aku guide dia cara utk bukak butik vendor. adoii korang,baca betol2 tak pos aku pasal butik vendor tu? kan aku dah cakap aku ni vendor. bukannya owner butik vendor tu,so yang p tanya aku macamana nak bukak butik vendor tu apehal?


last but not least,pasal pos barang. nak tergelak aku baca emel korang. adoi. isi emel kemain panjang semata-mata nak mintak pendapat aku yang mana lagi murah. guna pos timbang ke prabayar..


ok tak pe aku faham.. dont worry,aku reply jer semua pertanyaan korang. yang kat emel tu boleh emel ke cikmira23@ymail.com yer.


aku ada 4 akaun emel sebenarnya. 2 yahoo. 2 google. yang yahoo tu. 1 utk media social and 1 lagi utk menda2 cam ni, yang google plak. 1 utk bisnes,1 utk kegunaan rasmi. ok ke ok buat camni?

so that noti fb,twitter semua tak spam emelbox aku.

itu yang aku feel free utk baca n reply emel korang.

akhir kata,nak mintak maaf yer utk pembaca blog ni yang aku lambat reply emel,mesej korang. aku ni jenis,kalau tangguh,lupa terus. almost all the time. so biasanya aku akan reply terus sebab tak nak terlupa.

so klau aku tak reply sampai sekarang. korang mesej je semula .nanti aku reply lah tu.

semua jawapan kepada persoalan korang tu aku jawab dengan penuh common sense and logika.

so feel free utk bantah okay ^^

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^