SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 20 March 2016

Cuti Mid-sem bermula sudah

السلام عليكم

Akhirnya waktu yang dinanti-nantikan datang jua..

iaitu cuti pertengahan semester. perghh kejap gilos seminggu jer wehh. mana cukup! paling kurang 2 minggu.

dah lah naik cuti ni berderet exam mid tengah  menanti nak aummmm kiteorang.

So memang tak lah utk aku nak holiday kat rumah. kang kejung hari ahad tu kena pulun. takpe nt lepas exam baru holiday yer mira ^^

so bermula hari ini aku bersendirian di asrama. tidur sengsorang ler. mujurlah mira ada walaupon bilik sebelah. at least ada la jugak jiran kan.

nasib ler tak tengok lagi citer munafik tu,kalau dah tengok semalam aku rasa memang aku tak balik ostel ler jwabnya.

ok lah selamat bercuti semua. cuti cuti jugak. jangan lupa kita ada 5 paper  berderet bukak cuti ni.

selamat study uols ^^ aku ok je dok ostel selagi ada wifi. phew kalau ramai balik line meme laju baq hang.

yeayy cutii. lega sebab tak yah p kelas.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...