SHOPPING BUKU DISINI

Tuesday, 15 March 2016

Jom Reunion 6 Bestari 2007

السلام عليكم

tadi aku bukak facebook nak buat apa entah lupa plak,pastu tetiba teringat kat member2 skola rendah dulu.

phew mula2 aku stalk fb A,then teringat kat B,stalk B plak. then C then D,E,F dan seterusnya.

dan paling buat aku rasa cam tak percaya bila almost member kamcheng aku time darjah 6 dulu masuk uia sama ngan aku weh. Seriously sangat bukti kuasa Allah.

antara member baik/rapat/khamcheng yang ada kat uia

- nabil
- intan
-amira
- amsyar
- aiman
-syafiqah

semua nama di atas sama kelas ngan aku iaitu 6 bestari kecuali amira sepupu intan tu tp aku kawan jer ngan dia.. hihi.  dekat kan jodoh kiteorang? haha

ingat lagi dulu aku pernah 1 grup meja.  ngan amsyar and nabil. asyik nak gaduh jer.

then intan tu memang kacip ah,sekali ngan adilla. then mber laki lain yang aku kamcheng ada 3 jer iaitu aiman,azizi n ikmal. azizi  memang dah lost kontek since form 2 tak silap. ikmal rasanya aku ada kontek dia tapi tak ingat bila. last year or 2 tahun. aiman?? haha dia 1 u ngan aku kot. but aku tak sure lah dia notice ke tak kehadiran aku. aku pon sebenarnya malu nak tegur dia. dah la lama tak jumpa! last jumpa masa darjah 6. dah lah masa tu cam gaduh kucing tak silap aku. ni kes aku tolak cinta dia. haha gurau jer. kuang3. walawehh. haha sorry aiman. kalau ko tak ingat kat aku,aku ok jer tak pe faham2. but seriously tak sangka kau masuk uia jugak. sebab kau en dak pandai. aku ni biasa2 jer. haha. ok ini poyo nak kena sepak.


brothers yang lain memang aku tak tegur lah ceghitanya. itula korang,lain kali kalau nampak aku tu,tegur jer. korang tak ya lah expect aku nak tegur dulu. kalau mood aku happy,rezeki korang ler aku angkat tangan(tegur) dlu.


ok sebenarnya aku rindu giler kat korang semua especially mber kamcheng . nak aku ulang ke? ok la aku ulang iaitu adilla,intan,azizi,aiman,ikmal,faris. hah insan ni jer yang aku seriously annggap korang bff aku time sekolah. sebab korang selalu ada time aku nak mengusik,time nakal aku. ada time aku happy. time sedih? aku rasa takde time yang aku sedih time sekolah dulu sebab semuanya indah belaka.


wait wait wait. aku lupa sorang hamba Allah ni. apehal lah boleh terlupa. ni baru teringat. iaitu ucop santorian(bukan nama sebenar).


wohoii,sorry beb! yer aku tahu kau ngah  bahagia. maafkan aku sebab rejek kau dulu. lagipon masa tu kita sekolah lagi kot. kalau aku terima kau,bukannya boleh kawin terus pon kan,memperbanyakkan dosa jer. so see? ada hikmahnya aku rejek kau. kau bahagia dengan yang tersayang. kalau kau ngan aku maybe kau akan meletus cam volcano sbb jeles aku ngan laki lain even classmate haha. lol betul ayat.


oklah ucop pon aku dah lama tak jumpa. last aku jumpa dia tak silap masa kat library lama. kita sembang2.. ingat tak? aku ingat. masa tu aku cam malu2 dah ngan kau. haha. btw,ritu aku rasa cam jumpa kau tapi aku tak sure itu kau ke tak? if tu kau,sila komen. haha


ok lah itu jer. ok aku rasa malam ni sebelum tidur aku akan flashback semula memori time darjah 6. serious darjah 6 memori terindah dalam hidup aku as pelajar sekolah rendah.


akhir kata,koranggg,jom la reunion! aku nak jumpa semua. sementara badan aku masih maintain slim cuma dah comel sikit. haha nanti dah kawin tetiba gemok. segan plak nak reunion haha.


kalaau jadi utk reunion roger aku cecepat yer. fb aku amira yusof. aku sure korang ingat nama aku kan sebab perangai aku time skolah dulu cam hapa jer. haha.

selamat berbahagia semua. tak sabar nak tahu siapa kawin dulu hihi..



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...