SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 20 March 2016

Kak Mir

السلام عليكم



Ok bila teringat pasal ni rasa cam. Eh aku ke yang buat camtu?

Alkisah hari tukan aku jadi fasi program smart camp. Ini kali pertama aku jadi fasi utk budak sekolah rendah. Darjah 1-6.

Then time perkenalkan diri tu. Gatai noh aku p sebut nama aku Kak MIR. Hilang semua huruf A.

Adik2 pon panggil lah aku kak Mir. Haha. Sebenarnya itu first time aku nak orang panggil aku Mir.

Ala cam amir, short form dia kan Mir . supposedly shortform utk aku is Mira. But saja nak lain sikit, time aku cakap nama aku Mir tu. Tiqa dah cam pelik ngan aku. Haha.

Yang lawoknya,bila kak hanum panggil aku. Aku tak menyahut. Kenapa? Sebab kak hanum panggil aku Mir. Dan aku masih dalam dunia aku,menyangka orang akan panggil aku Mira. So bila orang panggil aku Mir,aku tak menyahutlah.

Then 2 3 kali kak hanum panggil Mir. Barulah aku tersedar dari lamunan. Ohh kak hanum panggil aku rupanya. Lol betul. Hah itulah gatai ngat nak pendekkan nama.

Korang tak yah lah panggil aku Mir. Juz call me Mira. Ira pon boleh. Tapi ira tu bagi aku cam gedik sikit panggilan tu. Mira tu juz nice. Amira skema. Mirae tu I likeee. Haha. Nk panggil mirayusof lagi bagus.

Lately aku dah berasa fofuler kat u sebab kat sana ada aku,kat sini ada aku . haha gurau jer. Nanti senanglah kalau aku nak apply jwatan dlam src.


Ok itu jer. Program smart camp tu nanti aku hapdet yer. Dah tulis Cuma belum publish. 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...