Monday, 18 April 2016

buat taik

السلام عليكم

bila member yang kau harapkan tolong kau,bekerjasama dengan kau as 1 team.

tetiba buat taik ngan kau. jual ikan busuk kat kau. phewww, kencing kau hidup-hidup. dia menyusahkan hidup kau dengan bersenang lenang dengan hidup dia.

kalau ikut hati yang mati ni,memang nak calit taik tu kat muka kau. mujur ler hati tak mati,nak tahu apa petanda hati mati? sila gugel.

 memikirkan kau member aku, kena hadap hari-hari. terpaksalah letgone by gone.

TAPI...

aku nak kau ingat,kau orang terakhir yang aku nak bekerjasama as 1 team. walaupon aku tak cakap menda tu kat kau,aku nak kau tahu. kau dah pon aku blacklist utk bekerjasama dalam apa jua situasi.

sorry ah beb aku tak nak jual ikan kau. kau pergi jual kat orang lain yer.

semoga kau berubah la yer. belajar la mempermudah urusan orang kalau ko nak Allah mudahkan urusan kau.

 menda yang kita tak suka orang buat kat kita,jangan duk selok buat kat orang. memang harapan kau nak kena tu mmang tinggi.

semua ayat kat atas utk remind diri aku jugak supaya tak buat taik ngan orang.

p/s: aku harap korang fahamlah bahasa kiasan yang aku guna ni. bukannya level tinggi pon.


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...