Friday, 29 April 2016

Esok kerja

السلام عليكم

ini merupakan pekerjaan aku yang ke 3 kalau tak silap. yang pertama rahsiaaa. yang ke dua,kje kt PKNS. then ni yg ke tiga. nampak tak aku tak kerja pon time cuti.\



so inshaallah esok aku akn kerja selama 2 hari di mood republik and this is my first time! weehu..

ada yang tanya,camne kau cari? ada yang kau kenal ke? pheww bukan senang weh nak dpt kerja lagi2 kalau butik yang famos amos cam RSC,hijriahome,radiusite,calaqisha dll. Kalau dapat tu meme rezeki lerr.


aku memang apply je semua yang available. daripada yang famos amos smpailah yang tak glemer langsung.


nak tahu ke aku jaga booth apa?? hahahah ingat nak gitaw tapi tak mau la. nanti tak suprise laa. aku nak ko cari aku kat mood republic. nak aku bagi clue ke?? haha ok cluenya aku TAK JAGA booth pakaian. muahahah. so nt ko terserempak ngan aku tu please ah weh. tegur lah. aku ni ada emas taw dlm mulut. kalau mood aku baik,memang rezeki kau utk aku tegur. haha. itu kalau lelaki la,klau perempuan memang dari jauh aku jerit nama kau. haha

ok la itu jer. semoga semua urusan esok berjalan lancar. aminnn.

cuak gak weh. haha abesla hujung minggu ni memang aku tak sentuh buku lah gamaknyaa.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...