Thursday, 21 April 2016

exam mid dah habes

السلام عليكم

alhamdulillah malam tadi last paper. jauh giler gap dari 1 april nak ke 20 april. hari ahad baru start menghafal tapi not exact hafal bulat2 lah. kalau hafal bulat-bulat mau 150 slide kena hafal. so hafal + faham. kalau faham je kalau tak hafal pon susah jugak sebab ada terms2 dia.

soalan cam biasalah. kalau pasal term ni memang aku cam kekura sikit. jenuh nak ngingat. aku plak ingat gitu2 jer. ok je kalau tak dapat jawab pon,ilham tu kan Allah yang bagi.

ok so bermula malam tadi jugak bermulalah detik kekosongan dalam jadual  aku selain kelas.

dah la tak terlibat dengan mana2 program dah. rasa cam sunyi giler.

oh ye,lupa plak esok ada last meeting tututututt.

sabtu ni ada seminar tapi still thinking nak pergi ke tak. seminar tu berbayar tapi ia sangat menarik. ikut hati memang nak pergi walaupon takde geng. tengoklah camne. kalau korang,pergi x? haha.

memikirkan nak isi masa lapang. rasanya aku pergi kott. ada yang nak join ke?? haha

itu jer,k la nak buat assignment calculus. 1 habuk pon tak sentuh lagi ni. mentang2lah lecturer cakap boleh anta bebila. naik tocang ea. haha

selamat memanfaatkan masa dengan perkara berfaedah

p/s: nk tnye,korang sebelum tidur selalu fikir pasal apa ea? nak tahu tak aku selalu fikir pasal apa? bolehh dengan syarat ko kena gtaw dulu haha. emel eh kat cikmira23@ymail.com. siyes ni, setiap malam aku duk pk menda sama jer,takleh move on. bukan menda lucah ke ape ea. just about something that i missed so much. tak leh tak fikir selagi hasrat aku tak tercapai. haha
so nak tahu jugak la korang camne. haha

mekaceh baca

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^