SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 11 April 2016

Last minute ke?

السلام عليكم

last minute ke?

malam ni aku kena siapkan..

assignment biochem pasal kira kalori harian sepanjang seminggu .
report cell bio,aku kena buat discussion.

----------------------------------------
ni perlu untuk aku buat esok or lusa...

assignment ungs , part aku kena buat kesan kejatuhan khalifah uthmaniyah
assignment bm- rasa cam tak siap walaupon da siap

nota 2 chapter biochem
nota on 2 chapter organic chem
nota on ungs.

...............................................................................



supposely semua ni boleh jer aku buat minggu lepas tapi entah rasa cam takde mood nak buat,maybe sebab nak exam calculus kot. lepas je habis exam barula rasa lega sikit and dapat buat kerja.

doakan aku ^_^ aku ok je pulun malam ni sebab dah bosan takde kerja(assignment). huahuahua

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...