SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 18 April 2016

nak post apa?

السلام عليكم

cer bagi idea siket nak suruh aku tulis pasal apa.

penat gak perah otak nak tulis walaupon bertimbun menda nak hapdet.

review p makan ritu x tulis lagi. mood da hilang . sebab tu aku ske update terus lepas balik dri makan.

ade la terpk nak wat post pasal " kenapa perempuan suka k-pop?"  haha. tengoklah kalau rajin.

doakan ada quiz rabu ni plus exam mid ungs malam tu. waa banyak lagi tak hafal. banyak giler kott.

hmm. tengoklah,budak exam oriented. isk3, tajdid niat mira. belajar kerana Allah. bukan kerana exam.

Hope korang tak macam aku. >_<


tata. nanti lepas abeh exam aku hapdet bebanyok yer.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...