Monday, 18 April 2016

TQ baca

السلام عليكم


post ni utk appreciate korang yang dah baca blog aku. tak kisahlah baru first time baca,dari dulu follow blog aku or whatever lah. thankz lah baca.

takdelah aku rasa syok sendiri walaupon kebanyakan post aku krik2 jer. aku tahu ada yang baca blog aku ni senyap2. ingat aku tak tahu ke hah??? haha.

dulu pageview sehari tak sampai 200 pon. biasa 100+ jer. sekarang ni dah 400-500+. bagi aku peningkatan yang baik.

best best jugak viewers meningkat tapi agak sedih jugak lah memikirkan.. in case blog aku ni terfemes kann. aku dah tak boleh tulis merapu2 cam sebelum ni. so korang jangan selalu stalk blog aku taw sebab aku nak post menda merepek cam selalu.

aku tak terfikir pon nak komersialkan blog aku ni as aku memang pk ni blog personal. takde khusus pasal kecantikan,masakan ke ape. lagipon,gaya penulisan aku yang entah apa2 ni memang tak ah nak jadi cam blog tu semuaa..

ok itu jer. again. thankz baca blog aku taw ^_^

korang ni,kalau dah baca post aku ni. rajin2kan lah komen weh. aku ske giler kot dapat komen dari korang walaupon komen tak memberangsangkan. haha

sekian..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...