Thursday, 5 May 2016

BioLchem

السلام عليكم

saja share. kelmarin belajar dna replication. tahu kan dalam DNA tu ada genetic information kita. ok kali ni belajar dtails baq hang tapi baru takde la details sgt pon aku rasa. dalam 20% jer.


tapi utk aku yang tak belajar biologi time CFS. memang tercengang2 blur2 laa ceghitanya time lecturer ajar. aku ingat semua orang tak blur2 macam aku. rupanya aku sorang je yang blur. sebab apa yang lecturer ajar,juz recap from cfs. haha. orang lain semua faham sebab bukan menda baru yang dorang belajar. tapi untuk aku,ianya benda baru. dan aku masih dalam proses nak hadam.

thats all. #prayformira

p/s: doakan aku boleh bawak subjek ni. aku tak tahu la bila bio bergabung dengan chem. macammmm... haha

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...