SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 19 May 2016

Nak pergi lagi...

السلام عليكم

bila la lagi aku akan ke kelantan ye? 1st time pergi sebab lawatan sekolah. 2nd sbb misi banjir. 3nd time pon sbb misi banjir.
korang yang duk kelantan, ajaklah aku pergi sanaaa. pleaseee.... aku takde sedara duk kelantan so memang tak ahh nak pergi sana. sedangkan ganu pon aku jarang pergi inikan plak kelantan, kedah, perlis semuaaa.tadi nak cleanup hard disk. then terjumpa pic time misi banjir ritu..
nahh, aku belanja gambor. haha. jom ' cuci' mata. haha cuci lah sangattt.









mira, apa yang kau nak tunjuk sebenarnya?? haha.

ok actually aku nak post pic pic aku tapi segan plak.. tapi nak post tapi segan tapi nak post tapi segan. lolz. ok so aku post jugak tapi inilah hasilnya... muahahaha.


pic yang banyak plastik tu. time tu kiteorang tengah packing barang utk diberi. banyak jugak lah. cer tgk pic last tu, nampak tak kotak bertimbun kat belakang tu yang belum dipack.

pic yang ada kain bertimbun tu. time agih pakaian. mula2 susun cantik je tapi dah orang duk bongkar abeh la jadi gitu last2 biarkan jer. 



last but not least, aku bukan mendoakan kelantan banjir lagi.. no nooo. aku tahu keperitan banjir. Cuma aku harap.. aku dapat menghulurkan bantuan sebegini apabila diperlukan. nak suruh aku stay sebulan pon aku sanggup. muahahaha. tapi  mak tak bagi. hihi.

k sekian.. #exammood

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...