SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 6 May 2016

PART 2- SALAH FAHAM

السلام عليكم

korang kena baca PART 1 dulu taw. dah baca part 1 baru baca part 2. KLIK SINI untuk baca.

SAMBUNGAN...

dalam part 2 ni,aku akan cerita bagaimana semua salah faham aku tadi menjadi kekaguman.


ok dalam part 1,aku ada cerita yang aku terjumpa dia time aku join kelas keusahawanan. dan masa tu aku ingat dia peserta kursus cam aku jugak. ok then aku buat dek je la. lagipon dia tak kenal aku,aku kenal dia. muahah.

moment aku realize dia rupanya orang hebat bilaaaa.... aku ada subscribe 1 web ni. then web tu selalu la emel aku. bila aku free aku baca la emel tu,kalau tak free,aku biar jer unread. aku tak delete n x buat as spam sbb aku nak baca time aku free je.

oh ye,web tu famos amos la jugak. kalau aku gitaw,kantoi ah nanti. haha

then, aku realize dia orang hebat bila 1 ketika ni. aku dapat emel dari dia!! aicewahh mana dia dapat emel aku. hihi. actually,dia dapat emel aku dari database web yang aku subscribe. maybe dia n web tu 1 geng kot. so kau amek data client aku,aku amek data client kau. maybe laa.

aku pon semangat bukak emel tu. eh lupa. sebenarnya mula2 aku tak tahu sender ialah dia. the moment aku skroll mesej tu and pergi kat bawah sekali bahagian yang benar tu. ada nama dia and laman web dia. masa tu. aku macam... ehh,ni dia keee? like seriousslyyy miraaa.

pastu aku pon bukak la laman web tu.. then oh mai hamster. thats him! yeah. himm. haha.

pheww tak sangka bohh dalam diam emas permata intan payung berlian.. patot la dia ni femes kat kelas.

rupanya dia ada bisness sendiri yang maju. setaraf bella ammara gituu.

bukan tu jer. dia jugak jadi coach utk fb ads, google ads, seo dll. perghh memang mantap ah ilmu merketing dia. tabikk springggg toink toink .


dia jugak ada banyak buat kelas camtu. masa tu memang aku kagum giler ahh ex classmate aku orang hebattt. haha.



ok rasanya itu jer. btw aku baru stalk ig dia semalam. muahaha. takde kerja betul. aku stalk kejap jer. hihi.

thankz baca.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...