SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 14 May 2016

PERSONAL SHOPPER KARANGKRAF

السلام عليكم

wahai karangkraf, izinkan diriku untuk menjadi personal shoppermu. hihi.

Ok untuk kalian yang berada jauh nun di utagha,johor, pahang,kedah,ganu,klate,perlis, perak dll. for sure selain selangor or yang dalam selangor tapi di hulu . pointnya sesiapa yang jauh dari shah alam lah. hihi.


Inshaallah bermula 7 JUN - 26 OGOS 2016. Dengan tak rasminya aku ingin menjadi personal shopper korang yang nak shopping buku terbitan karangkraf, buku prima.

Kenapa aku beriya nak jadi personal shopper?

1. Jarak- sebab rumah aku dekat giler ngan karangkraf. kalo nek moto brummm brummm tak sampai 10 minit pon. aku rasa 5 minit jer. so apa salahnya aku tolong belikan buku utk korang. hihi.

2. MENGANGGUR- yapp, aku tak rasa cuti 3 bulan ni aku akan kerja. ade la sebabnya. so daripada aku mengganggur baik lah aku buat kerja freelance ni.

3. SUKA BUKU- aku sendiri memang minat buku. so memang kena dengan aku.

so utk korang yang nak aku belikan buku kat karangkraff mall yang terletak kat seksyen 15 shah alam. boleh terus roger aku okay. juz pm my fb. pm dulu baru add friend yer. hihi

ada upah ke mira???

ehemmm... mestila ada. tapi tak banyak ponnnn. 1 buku rm1. minimum order mestilah 5 buku. yelah kalau ko nak suruh aku beli 1 buku jer. then upah aku rm1. tak berbaloi dengan minyak,tenaga dan masa yang aku habiskan .. harap faham lah yer. hihi. kalau korang suruh aku beli buku banyak2, nanti aku kasi buku free. buku aku yang aku tak baca lagi. banyak kat rumahh. hihi..

kos pos sendiri tanggung okay. aku syorkan utk pos guna pos domestik sebab pos laju mahal woo. buku bukannya ringan cam kapas.

Oh ye, aku tak pergi karangkraf mall tu hari2 taw. ada hari-harinya. tengok jugak lah aku free bila. sebabnya walaupon aku tak kerja tapi tak bermakna aku free sentiasa.

dan kalau order tak banyak, aku akan kumpul order tu dlm seminggu. dont worry. Im trusted personal shopper. dah berdaftar ngan ssm okay. hihi.

apa2 pm fb aku yer. KLIK SINI 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...