Tuesday, 3 May 2016

Sudah Ku Tahu

السلام عليكم

da lama aku tak layan lagu2 jiwang ni. Ok fine kalau lagu jiwang lama2 tu layan ah jgak cam dalam diam aku  mencintaimu, hanya segenggam setia,kusapu air mata perpisahan etc. tp x bnyk pon lagu jiwang dlm laptop ni,itupon aku ulang yang sama bnyk kali tanpa jemu..


tapi lagu jiwang yang latest memang da tak update. lagipon aku prefer band indon cam dadali,kangen band etc.

then masa kat mood rep kuantan ritu,time ngah kemas2 tu. dorang pasang lagu ni. masa tu first time aku dengar lagu ni. yang buat aku tetiba suka lagu ni sebab semangat giler bros2 nyanyi. haha #sisterhibur. serious weh lagu ni buat aku terhibur sebab masa tu tengah stress kemas barang. serious stress sebab penat+lapar .

masa tu aku tak tahu langsung ape kejadah tajuk lagu ni. then tadi aku bukak utube nak search pon tak tahu nak search apa sebab tak tahu apa2 pasal lagu ni. haha.

so aku try n error je then jumpa jugak akhirnya .. aku try bukak satu2 lagu baru yang ku tak pernah dengar. then taraa. this is the song..




truthfully,lagu ni memang 100% tak de kena mengena dengan diri aku okay. haha jangan pk bukan2. aku suka sebabbb.... haha no komen. aku tak tahu la kena tak ngan selera korang. tapi lagu ni kena ngan selera aku muahahah. best kottt. btw,ramai member aku yang kondem lagu melayu lagi2 yang jiwang. hok aloh macam la lagu yang aku suka tu berfaedah sangat. lol.

btw lagu ni dah famos kan. aku je yang tak tahu haha. aku rasa yang anti lagu melayu memang tak tahu pasal lagu ni. tak gitu?

ok itu jer. saja share.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...