Thursday, 30 June 2016

Cara ke Jaya One menaiki public transport.

السلام عليكم

CARA KE JALAN TAR MENAIKI PUBLIC TRANSPORT

السلام عليكم



Untuk yang tak pernah ke jalan tar, nasihat aku tak yah lah rajin sangat nak naik kereta. Kalau kau seorang yang sihat(xde sakit kaki, boleh naik tangga). Better ko pergi dengan public transport jer.
First untuk yang memulakan perjalanan mereka dengan KTM.


Thursday, 23 June 2016

Tuesday, 21 June 2016

Tamat sudah sem 2 2015/2016

السلام عليكم

Phew dah lama tak post kat blog. Maafkan aku, tak tahu nak pos apa. Kalau ikutkan banyak jer menda nak post tapi memikirkan semuanya berkisar luahan perasaannn so aku save as draft jer. Post ni annual post so kena post lah jugak hihihihi