Wednesday, 27 July 2016

Listname committe tawe IIUMK 2016/2017

السلام عليكم
first of all

List Name Committee Ta’aruf Week 2016/2017




Tadi Fathimah whatsapp aku, ayat dia camni : ‘salam mirayyy, awak jadi komiti tawe jugak kann’ dengan emoticon yang tunjuk gigi tu.

Macam biasa, aku ni kalau takde tanda baca memang jadi tertanya-tanya sama ada itu soalan ataupun information.
Rupa-rupanya itu bukan soalan tapi info. Mana timah tahu? Apesal aku x tahu? Nak tahu guane, xde mention pun kuor bila result committee tu.
Jenuh gak ah godek fb. Tengok kat page src, page ocd, osc, student affairs. Mujr terjumpa. Rupanya dah keluar listname since 19hb lagi.

Alhamdulillah gembira sangat sebab Allah pilih aku utk jadi sebahagian daripada komiti tawe nanti. Aku memang suka jadi komiti utk budak baru ni. Hihihi.
Macam biasalah, lepas tengok nama aku, aku tengok nama semua orang. Hihi. Ok ni list namenya. Aku paste kat sini yer. Aku jumpat page student development department.








Dearie all IIUM Kuantan students,
Congratulations! You have been selected to be the committee of Ta'aruf Programme, September Intake 2016/2017 Session scheduled from 30th to 2nd September 2016. Please refer to the following list:-

MAIN COMMITTEE
No. Name Matric No. Kull. Post
1. Mohamad Fadhil Asyraf Mohamad Zuber 1315761 KOS Programme Manager
2. Madihah Bt Mustafa 1212254 KAHS Asst. Programme Manager
3. Siti Fatimah Azzahra Binti Bakar 1312598 KOP Secretary
4. Ahmad Jazmi Bin Abdul Rahman 1129515 KOS Treasurer
5. Adib Aimi Binti Noor 'Azam 1319696 KOP - PC1
6. Muhammad Khalis Bin Osman 1411477 KAHS - PC2
7. Syahirah Bt Fuad 1316708 KAHS - PC3
8. Nazirul Mubin Bin Hamdan 1314049 KAHS - PC4

REGISTRATION

No. Name Matric No. Kulliyyah
1. Abdulkahar Bin Hamid (Head) 1313753 KAHS
2. Nurul Najihah Bt Rahim (Assistant Head) 1415480 KOM
3. Ahmad Ridzwan Bin Ramlan 1410635 KOS
4. Muhammad Shamin Shazwan Bin Kamaruddin 1517141 KOS
5. Muhammad Hazwan Bin Muhamad Hatta 1414219 KOS
6. Siti Hajar Binti Mohamed 1411674 KAHS
7. Lydia Farhana Binti Mustafar Ramdzuan 1412242 KAHS
8. Muhammad Amir Arif Bin Mohd Nasir 1412977 KOP
9. Syahrizal Bin Zainul 1518201 KAHS
10. Nur Afieqah Binti Darsono 1518646 KOM
11. Nor Fitriah Hanani Mohamad 1415372 KOM
12. Siti Fathimah Binti Razak 1514714 KOS

WELFARE & WELCOMING

No. Name Matric No. Kull.
1. Amirul Ariffin Bin Mohd Rohimi (Head) 1319251 KAHS
2. Amanina Binti Matali (Assistant Head) 1212590 KAHS
3. Farah Adila Binti Saribudin 1318336 KOM
4. Azreen Nadihah Binti Azmi 1314982 KOS
5. Siti Nurdiana Binti Hamidi 1419186 KOS
6. Faizol Haziq B. Baharuddin 141291 KOS
7. Mhd Khairul Shahyidi B. Khadzran 1513309 KOS
8. Muhammad Nafiz Nasrulhaq Bin Helmi Shafandy 1518249 KOS
9. Mohamad Jazli Bin Ahmad Sobri 1517121 KOM
10. Muhammad Aizwan B. Mohd Hussin 1415123 KAHS
11. Muhammad Nur Afiq Bin Nekmat 1418057 KAHS
12. Amalia Binti Zulkifli 1512512 KOM


SECURITY & TRANSPORTATION

No. Name Matric No. Kulliyyah
1. Mohamad Fikiri Bin Azman (Head) 1415547 KOS
2. Nor Amira Bt Yusof (Assistant Head)  KOS
3. Muhamad Dzulkarnain Bin Mas'oad 1510475 KAHS
4. Razliqah Binti Raghazli 1510622 KAHS
5. Siti Nur Aida Bt. Mohd Zain 1516708 KAHS
6. Muhammad Siddiq Fadhil Bin Sutrisno 1519567 KOS
7. Tuan Ashraf Faiz Bin Tuan Anuar 1510253 KOS
8. Abdul Malek Bin Ismail 1518151 KAHS
9. Umar Hakimi Bin Sulaiman 1513529 KAHS
10. Aina Mastura Binti Khairul Anwar 1516170 KAHS

SPECIAL TASK

No. Name Matric No. Kull.
1. Abdul Hakim Bin Mohd Radzuan (Head) 1419243 KOS
2. Nursyafiq Azren Binti Abd Latiff (Assistant Head) 1319724 KON
3. Syed Dana Shah Bin Syed Ahmad Kamal 1125187 KOS
4. Muhammad Azzubair Bin Azeman 1418323 KOS
5. Izzuddin Fahmi Bin Mohd Nathir 1518765 KOS
6. Zeenathul Azreen Binti Abdul Jamil 1419426 KOP
7. Muhammad Rabbani Bin Ruslan 1510279 KAHS
8. Nur Amirah Binti Abdul Rahman 1411462 KOS
9. Nur Aisyah Bt Haris Fadzilah 1511676 KOD
10. Bibi Dayana Binti Abdul Rahman 1419968 KOD


PREPARATION & TECHNICAL

No. Name Matric No. Kull.
1. Anas Bin Md. Farid (Head) 1419295 KOS
2. Husna Amira Binti Hassan (Assistant Head) 1412986 KOS
3. Mohd Fikri Syahme B. Fadzil Hisyam 1514093 KOS
4. Noor Ikmal Hisyam Bin Md Noor 1512599 KAHS
5. Nur Fatehah Abd. Wahid 1318052 KON
6. Amirul Ashraf Bin Khairizal 1519037 KAHS
7. Syahmi Aiman Bin Zainal Azman 1518993 KOS
8. Nurul Nabilah Binti Yusoff 1519662 KOP
9. Ummi Syahirah Bt. Norazami 1519022 KOP
10. Syarafina Adani Bt Mohamed Saifulaman 1518336 KOM

IT & MULTIMEDIA

No. Name Matric No. Kull.
1. Che Muhammad Khairul Hisyam Bin Ismail (Head) 1317123 KOS
2. Nu'man Bin Badrud'din (Assistant Head) 1419307 KOS
3. Khairiah Binti Razali 1419978 KOS
4. Nurul Nabilah Binti Yusoff 1519662 KOP
5. Ismail Fitri Bin Mohd Hafidz 1516391 KOS
6. Siti Mardhiah Binti Md. Shahar 1510802 KOS
7. Siti Fatimah Binti Md Hanafiah 1418126 KOS
8. Nur Hazwani Mohamad Jurimi 1417744 KOD

DISCIPLINARY & IBADAH


No. Name Matric No. Kull.
1. Mohamad Amirul Ashraf Bin Fadzil (Head) 1410165 KAHS
2. Nor Zuziana Binti Md Zulkifli (Assistant Head) 1518504 KAHS
3. Adam Bin Shaari 1317445 KOS
4. Nur Aini Hanis Suhaimi 1517586 KAHS
5. Nur Qurratuani Mohammad Farid 1319084 KAHS
6. Muhammad Aiman Bin Ramlan 1414793 KAHS
7. Asmaa' Bt Majdan 1411722 KOP
8. Ummi Kalthum Md Yusof 1419126 KAHS
9. Izzah Atirah Muhd Noor 1514954 KAHS
10. Nor Kamilah Binti Yusof 1510336 KOS

CATERING

No. Name Matric No. Kull.
1. Luqman Hakim Bin Mat Jusoh (Head) 1412185 KOS
2. Ummi Syakirah Binti Mamat @ Ahmad (Assistant Head) 1414606 KAHS
3. Muhammad Abdullah B Ahmad Suaidan 1512799 KAHS
4. Norshazreen Akmal Bt Che Mat Nazir 1511196 KOP
5. Nur Amira Bt Roslan 1415186 KAHS
6. Nik Noor Tasneim Bt Nik Md Noordin 1519958 KOP
7. Shafikah Hani Binti Ahmad Fuad 1515088 KOS
8. Mardhiyana Najwa Binti Hamdan 1515122 KOS
9. Fatin Nur Azira Binti Azhari 1517302 KAHS
10. Mohd Syarifuddin Bin Mukhtar 1517623 KAHS

Should there be any query, or if you wish to decline the offer, please contact Sr. Asmawati Che Ismail at 09-570 4073/017-337 5881.

Please be reminded on the following dates:-

1) Pre-Induction Course (24th August 2016)
2) Induction Course (25th to 27th August 2016)
3) Preparation days (27th August 2016, pm - 29th August 2016)
4) Registration Day - 30th August 2016
5) Community service activities - 31st August 2016
6) Ta'aruf Programmes - 1st to 2nd September 2016
7) Post Bai'ah - 3rd to 4th September 2016
8) 1st day of class - 5th September 2016
9) LIDV - 23rd August 2016 - 4th September 2016

Regards,

Student Development Department
One Stop Student Centre


Bila aku teliti nama satu per satu. Dak biotech Cuma aku dan timah jer. Mira, zue n lain2 semua tak dapat. Alhamdulillah memang rezeki kami. Ada hikmahnya. Aku memang tak meletakkan harapan yang tinggi untuk dapat jadi comiti ni sebab menda ni semuanya bagi aku rezeki masing- masing.

Positif mira. Semua ni ada hikmahnya. Aku harap aku kuat mengharungi ujian yang bakal mendatang. Kena sediakan sunblock banyak2 nt burn muka hihi. Gurau jer.
So far almost all teammates aku, aku kenal kecuali beberapa orang. Fikiri(head) tu pun rasanya aku kenal. Sebab kalau tak silap aku pernah bekerjasama dgn dia dlm 1 program ni. Kalau x silaplah, campro.hahahaha. banyak sgt program, x ingat yg mana se.
utk adik-adik yang bakal ke Kuantan dan terbaca post ni. Korang dah join belum group kat fb? Hah join lah yer. Khas utk budak KOS a.k.a KULLIYAH OF SCIENCE je.
KLIK SINI

Sebenarnya ada lagi group lain. Korang search je lah iiumk or iium Kuantan, nanti keluar lah n korang join jer semua. Kalau rasa tak berkenan boleh left. No hal beb.

Last but not least, utk adik-adik semua. Nanti korang akan jumpa aku. Tapi aku pun tak pasti apa yang aku buat nanti time tawe sama ada jadi mak guard or penunjuk arah or what emm ntah lah.

Kalau tak silap aku, batch tahun lagi lagi ramai dari batch aku. Batch aku total sikit jer. Dewan ocd tu pun banyak lagi kosong. Aku rasa utk batch ni memang pack habis lah kott. Hihi. Tak kisahlah.

Aku tak ready lagi utk pikul tanggungjawab tu but I’ll try my best. Nasib ler semua sama umur utk unit aku so aku harap selesa lah sikit. Biasanya 1 unit tu memang akan jadi cam adik beradik sebab sentiasa bekerjasama.

Doakan aku kuat time tawe nanti. Utk yang tak suka security n transport mcm aku ni. Memang rasa berat tapi inshaAllah ada hikmahnya. Hihi. Kan kan kan?tambah plak selama aku jadi komiti mana2 program, aku biasa dpt job as speta jer. sbb keje speta SEnTRA(security n transport) ni bukan senang. kena berurusan ngan polis, mak gad, pak gad, parents, student, pakcik bas, arghh semualah yang melibatkan transport n security. semoga aku kuatt. 

Dengan berita gembira ini, maka cuti 3 bulanku akan berakhir tak lama lagi. Kurang sebulan dari tarikh pos ni.

Sekian.

p/s: nt aku update kejadian selepas tawe yer.



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...