Sunday, 7 August 2016

GAMBAR SMA MAARIF- 2008-2010

السلام عليكم





Semua pic kat maarif, mostly pic kelas n persatuan. Semua aku dah scan. Utk yang tak beli pic ni haritu n nak pic ni. Boleh KLIK SINI. Tapi ko kena request permission dulu la. N inshaallah within 42h aku akan approve. Aku hanya approve orang yang aku kenal jer.


If ko my senior n junior muda 1-2 tahun, inshaallah aku ingat lagi. Kalau aku x approve, means aku x ingat ko. . tapi kalau ko nak jugak, pm ah kat fb aku. Search je Amira yusof. atau KLIK SINI. Profil pic hamster putih.  Bukan apa, juz tak nak pic ni tersebar luas jer. Pic kott.


Haha. Kebanyakan pic ni, pic kelas aku n kelas senior AR. Senior tua 2 tahun aku x beli pic dorang. Supposedly aku beli jer semua pic 1 skolah..

Dan inshaalah aku akan kumpulkan semua pic kat maarif dalam album ni. So once kau boleh access, kau boleh update pic yg aku baru upload nt. n kalau aku terupload pic yang tak tutup aurat, please inform yer. aku x nk dpt saham  tuttt. sma


Sekian… sharing Is caring. Tak gituu ? 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...