SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 17 November 2016

SALE MI MALAYSIA @LAZADA 2016- 18/11-25/11


image


SILA PERCAYA MI MAX diatas hanya RM999(np rm1499)+ FREE POWERBANK 10KMAH. teruskan membaca!


Tujuan post ini ditulis tidak lain tidak bukan hanyalah ingin berkongsi berita gembira kepada mereka yang sedang ushar fon baru..  sebelum beli mesti kena ushar dulu kann.

Tapi masalahnya sekarang ni...
Bajet ciput tapi nak fon yang high spec ala2 ipong 7. phew, persoalannya sekarang? ade ke fon macam tu? hmm, jom fikir japp.

ok dah cukup. jawapannya ADA! ia bukan lagi satu mimpi bahkan reality.
Dengan hanya bajet tak sampai rm1k pun, dah boleh dapat hp setaraf 2-3k. best ke best?

Hp jenama apa lagi kalau bukan jenama XIAOMI !! atau singkatanya MI

Xiaomi merupakan the only one syarikat telekomunikasi yang mengeluarkan telefon yang low cost, high spec. eh jangan ingat low cost ni tak berkualiti taw. Contoh terdekat is shamshing note 6 yang kononnya high cost n  high spec tp end up bateri meletop popopopop.

Yang bestnya xiaomi ni.. spec hp dorang memang betul2 menepati citarasa manusia terutamanya:

1.       BATERI- almost smua 4kmah. Boleh tahan 1 hari(wlpon on9)
2.       MEMORI- paling sikit 16gb, paling banyak 128gb wehhh
3.       HARGA- range harga x smpai 1k dgn high spec
4.       FINGERPRINT- teknologi weh, alang2 beli latest fon tu bior lerrr maju sikeeettt. best ke best almost semua fon xiaomi ada fingerprint.
5. CAMERA- paling cikai 16mp belakang, 5mp depan. siap boleh rakam slow motion and time lapse lagi tu.

Eh Xiaomi ni bukan ke made in china??
Eii, fon cina! Tak berkualiti ! penipu ! AP set! Tak nakkk!!!!

Helo awak, nak tanya, cer tengok barang2 yang awak guna selama ni, cap apa? Berapa banyak je yang made in Malaysia? Kebanyakannya made in china taw. Hihi.
Hp jenama lain such as Hoiiweii oppocot honorarium acecertu semua pun made in china. So lek ah weh.. tak rugi pun korang beli.
Malas nak cakap banyak .., korang pilih lah sendiri nak beli yang mana.

Eh lupa, sekarang ni MI MALAYSIA tengah buat sale kaw2 dengan kerjasama LAZADA. kiranya lazada tolong jual je lah. hah gituuu.. 

Yang bestnya, hp yang korang bakal beli kat lazada ni. Semuanya warranty MI MALAYSIA. So, kalau ada masalah apa2, boleh g je mana2 pusat servis MI.  ^_^

p/s: untuk pastikan korang beli fon ORIGINAL MI MALAYSIA warranty, sila guna link yang aku dah provide kat bawah ni. sebabnya.. aku takot korang silap tekan link kang terbeli yang AP set plak, almaklum ler kat lazada tu ramai seller, takot korang tak sedar tersilap beli yg AP.

so please please please klik link yang aku dah bagi ni kalau nak beli yee.. utk kemaslahatan korang jugak. 

AMARAN : SALE 18/11 SEHINGGA 25/11 SAHAJA. 
Lambat anda rugi anda tak dapat!

Tiba masanya untuk ushar. Hah korang skrol dulu, tengok minat spec yang macammana. Minat yang 16gb je ke or nak yg 32gb, nak yg 5 inch ke or 5.5inch. minat yang bateri besar or bateri yang lagi besar. Uols yang tentukan sebab ianya bakal menjadi hp uols jugak 1 hari nanti.

Kalau dah ada yang berkenan, klik je kat tulisan yang ada tulis ‘KLIK SINI UNTUK BELI’ kat bwh nama fon. or klik pada gambar. 



  1. 1 Year Mi Malaysia Warranty
  2. 5" HD display 1280x720 resolution
  3. Snapdragon 430 Octa-core processor
  4. 3GB ROM / 32GB RAM
  5. 4100mAh 2-day battery
  6. 4G Dual-hybrid SIM with microSD slot
  7. Fingerprint sensor


image
image
image



·         1 Year Mi Malaysia Warranty
·         16GB ROM / 2GB RAM
·         Hexa-core 1.6 GHz MSM8956 Qualcomm SD650
·         OS: MIUI 7
·         5.5-inch screen
·         1920x1080(403PPI) 16M colors
·         16MP Rear Camera f2.0 / 5MP Front Camera f2.0
·         Battery 4050 mAh
·         4G hybrid dual SIM, up to 32GB microSD support

image







·         Mi Max - 1 Year Mi Malaysia warranty
·         10000mAh Mi Power Bank - 6 months Local Manufacturer warranty
·         6.44” FHD 1920X1080 resolution
·         Snapdragon 650 hexa-core 1.8GHz
·         3GB RAM / 32GB ROM
·         3-choose-2 hybrid SIM tray; nano SIM + micro SIM; or micro SIM + microSD card (support up to 128GB)
·         Front camera 5 Megapixels and Rear camera 16 Megapixels
image

image

image

image



4. MI BAND 2

  • OLED display
  • Touch button
  • All-new design
  • Improved pedometer algorithm
  • IP67 splash resistant
  • 20-day battery life
  • High-precision accelerometer and heart rate sensors
fuh selesai sudah aku promote. apelagi, mohler beli sementara sale ni. entah bila plak nak ada sale macam ni...


apa2 persoalan ke boleh je PM AKU di facebook. hanya perlu MESSAGE. TAK PERLU ADD FRIEND ye. 


Please expect LATE DELIVERY sebab bukan ko sorang je jakun(Excited) nak beli, ada 100k lagi customer macam korang. Sila sabar ye, parcel anda akan dapat seawal seminggu selepas payment(jangkaan aku) hihi. Ceh macam aku je yang post. bukan apa, aku tak nak lah korang meroyan kat aku cakap aku penipu sebab barang tak sampai. eh apa kaitan dgn aku? aku tlg promote jee..


p/s: admin minta maaf jika ada terkasar bahasa. sila baca post ini dengan enjoy ^_^ 












No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...