Tuesday, 10 October 2017

Amira Yusof at Skolafund.com

Assalamualaikum. Fuh, segan sebenarnya nak tulis ni tapi kena tulis jugak. Currently Mira undertaking campaign on skolafund.com KAT SINI 

Tuesday, 3 October 2017

HANNAH FOUNDATION by HS

Assalamualaikum. Hai uols.


Pernah tak terfikir, foundation yang kita pakai ni, hanya sekadar foundation je ke? ada tak manfaat lain kat kulit? hahhh ikut logik, setakat manfaat cantik je la kan kan kan..

Tahukah anda, wujudnya foundation yang bukan sahaja berfungsi as asas makeup tapi jugak boleh kurangkan masalah kat kulit muka kita. eh eh serious lah ada?? iye, adaaaaa.....

Monday, 22 May 2017

Graph paper Enzymology yang Psycho!

Assalamualaikum semua. Fuh rajin plak aku menaip hari ni.

Niat hanya ingin berkongsi pengalaman psycho selepas jawab exam ezymology tadi. mungkin aku sorang je yang terasa seperti dipsycho sebab aku kan ..... ntah lah.

Monday, 16 January 2017

Restoran sedap Kuantan 2016

السلام عليكم


Hai, kali ni nak share beberapa restoran sekitar Kuantan yang sedap dan harga berpatutan. Semoga membantu perjalanan anda untuk mencari makanan di Kuantan.

Sunday, 1 January 2017

AKAKBEDAKSEJUK BERUBAT!

السلام عليكم

Hai, dah lama tak post, tapi setiap kali post. asyik post iklan jer.. hihi maaf lah.