Sunday, 1 January 2017

AKAKBEDAKSEJUK BERUBAT!

السلام عليكم

Hai, dah lama tak post, tapi setiap kali post. asyik post iklan jer.. hihi maaf lah.


Hari ni nak share 1 produk homemade buatan orang ISLAM, MELAYU, BUMIPUTERA.

Ianya produk kecantikan, tapi mira panggil produk pemulihan kulit.

Kenapa?

sebab produk ni.. sesuai yang amat untuk manusia yang mempunyai masalah kulit seperti dibawah

- Muka selalu naik jerawat
- Muka berminyak
-Muka yang banyak kesan2 jerawat
- Muka berjeragat
- Ekzema

bukan tu jer, utk yang ada masalah bau badan. hah pun tersenarai dalam calon yang layak menggunakan produk ni.

Salah satu kelebihan produk ini ialah

100% ORGANIK, HOMEMADE DAN MURAH.

yes, susah nak dapat kat mana2 3in1 kelebihan ni melainkan buat sendiri kat rumah. hihi,

produk akakbedaksejuk ni terbahagi kepada dua.

1. BEDAK SEJUK BERUBAT
2. SABUN KELULUT ORI

1. BEDAK SEJUK BERUBAT
kelebihan dia sama seperti bedak sejuk dengan extra function. iaitu ia mampu memulihkan kulit. Kerana isi kandungannya yang mantap iaitu batu nasila dan herba terpilih. utk yang tak tahu, batu nasila ni teramatlah sesuai utk merawat kulit wajah kita.

2. SABUN KELULUT ORI

Sabun ni ada 4 jenis iaitu
- propolis(madu)
-bunga cengkih
- daun gelenggang
- sireh

Hah, mira yakin korang semua takkan ragu-ragu nak pakai sabun ni sebab tengoklah dia punya main ingredient pun sah2 natural product.

utk tahu lebih lanjut khasit sabun ni based on jenis, boleh refer gambar yer.

berapa harga??
Jangan terkejut taw. HARGA RUNCIT RM20SM/RM25SS.
murah kan? dah lah product organic, murah plak tu. affordable gituu.

hah dah rasa nak beli tak??

kalau rasa ragu2 lagi, tak pe. mungkin korang dah terbiasa dengan mitos murah=FAKE.

ok takpe, utk yang dah ada rasa2 cam nak grab product ni, feel free utk stalk ig kami iaitu @akakbedaksejuk.official atau ke facebook DISINI
















BEDAK SEJUK BERUBA

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...