Friday, 21 April 2017

RUNNER PBAKL 2017

السلام عليكم

dengan ini, Mira ingin menawarkan diri untuk menjadi personal shopper a.k.a runner anda pada PBAKL 2017 yang akan berlangsung pada 16/4-7 may 2017. Anda suka buku tetapi tiada masa untuk ke PWTC semata--mata untuk shopping buku. Yezza, hadirnya Mira disini untuk menjadi personal shopper anda!





Apa kelebihan anda memilih Mira sebagai personal shopper anda?
1. Mira akan cari buku anda sehingga jumpa! Jangan lupa beri details buku( tajuk, publisher, writer)
2. Mira akan sedaya upaya untuk mendapatkan tandangan penulis buku(jika ada rezeki).
3. Anda akan merasa seperti shopping sendiri di PWTC kerana membeli dengan harga diskaun!!!
4. Mira akan refund balance(transfer) with RESIT. So no scam at all hokayy.
5. Not to mention, ini bukan kali pertama Mira jadi personal shopper PBAKL taw. hihi.

Bila Mira pergi ke PBAKL?
 Inshaallah pada 5 atau 6 April 2017

Ada apa2 caj dikenakan?
Yup course lah ada, this is not charity gais. haha. info lanjut sila roger yee.

Boleh pos ke?
Yup boleh, tetapi anda perlu membayar kos pos. available utk pos laju dan flexi pack sahaja

Self-pickup ade ke?
= of koz lah ada, tetapi terhad di UIA Kuantan dan Shah Alam sahaja.

Perlu bayar dulu atau boleh order dulu?
Woohoo, of course lah kena bayar dulu. hihi.Anda mesti tahu harga buku yang anda nak beli tu kan. kalau tak tahu sila google sendiri then baru. Order yang tidak disertai bayaran dikira backout buyer dan sudah tentu order anda tidak diterima.

Ada limited order ke?
Tiada

Kalau buku yang saya nak tiada, bagaimana?
- Mira REFUND 100% except for transport fee.



Jika ada sebarang pertanyaan atau ingin lantik Mira jadi personal shopper anda, boleh whatsapp mira di 014-522-3209.

p/s: TERHAD UNTUK 20 ORANG SAHAJA!


p/s2: sebenarnya Mira buat kerja ni bukan sebab nak duit je, tapi mira memang suka pergi pesta buku ni lagi2 PBAKL, tapi disebabkan Mira dah kurang minat membaca tapi Mira suka diberi tugasan untuk cari buku lagi2 komik n buku2 indie. fuhhh hihi.

akhir kata, semoga Mira mempermudah urusan korang nak beli buku.







No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...