Monday, 15 May 2017

Hi readers!

[ TEMPORARY POST]



Assalamualaikum. Kabare waras semua?

Waaaa, lama kan Mira tak update blog ni. ada yang rindu nak baca post Mira tak?

Disebabkan bukan Mira takde menda nak update TAPI mira 'tak sempat' nak update.

Seriously dah melangkau ke alam degree ni. particularly sem ni, penuh assignment, lab assignment, lab report, presentation berderet, belum lagi quiz quiz dan quiz plus mid exam dan final exam.

ok sebenarnya Mira takde lah bz sangat cumanya, mood nak menulis tu lately dah kurang. maybe sbb korang pon dah tak minat nak baca blog mira ni. tapi mira gigih jugak post sebab I know some of you are my blog followers.


oh ye lagi 1, Mira ni, kalau nak tulis sesuatu pos, mesti ada semangat yang jitu, bukan boleh main tulis bila-bila je. Mood menulis kena mari dulu then baru Mira boleh menulis.

Ini pun Mira tulis sebab..... ngeh3 saja je.

sebenarnya banyak je yang Mira nak share ngan korang taw. TERLALU BANYAK tapi itulah, bila bertangguh sampailah setinggi gunung, pahtu mulalah 1 habrak pon tak leh tulis dah.

ok cuti nanti especially time puasa nanti, kalau Mira tak kerja. haha rasa cam tak kerja je, baik berbakti kat mak, duk rumah tolong mak kemas rumah, masak a.k.a praktikal suri rumah. tak gitu? nanti dah kawen, kena berkhidmat utk suami a.k.a family baru plak. hihi. ok merepek dah.

last but not least, Mira harap korang2 yang baca blog Mira ni. firstly, thank you sebab sudi baca since ia first diestablish on 2008 till now 2017. wow almost 10 years.

Inshallah Mira akan terus menulis walaupun ada kalanya ada yang tidak bermanfaat. Maafkanlah diri ini kerna Mira melaghakan korang.

utk yg nak keep in touch ngan Mira, boleh follow twitter @cikmira23 . dah follow tu helow2 lah yerr.


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...