Sunday, 30 July 2017

Kursus Bahasa Turki 2017

Image may contain: text




update 24/8/17

Assalamualaikum.

untuk yang berhajat ingin belajar bahasa turki. ni Mira nak suggest utk korang belajar kat sini. ini adalah usaha Turki jgak taw.
Rujuk poster utk details.

btw, Mira telahpun selesai kursus bahasa Turki ni. Alhamdulillah memang tak sia2 pergi kursus ni. 90% yang diajar, melekat kat kepala hotak ni. basic conversation dah pro, verb je masih kureng ingat haha. but overall memang best taw kelas ni sebab bukan hanya dengar je but ianya 2 hala proses.. dijamin best, tak boring dan puas hati lah.

forward kat member yang teringin nak belajar bahasa turki tu okayyy.

KLIK SINI utk terus ke fb Yunus Emre KL.

jika berminat boleh hubungi nombor tertera ye. nak seribu daya, tak hendak seribu dalih.


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^