SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 30 July 2017

Kursus Bahasa Turki 2017








Assalamualaikum.

untuk yang berhajat ingin belajar bahasa turki. ni Mira ada jumpa 1 kursus bahasa Turki utk uols.
Rujuk poster utk details. actually kursus ni khusus utk bakal exchange students and generally non exchange student pn blh je nak join.

jika berminat boleh hubungi nombor tertera ye. nak seribu daya, tak hendak seribu dalih.

kursus ni start 31/7, so aku minta maaf sgt2 sebab lambat post. ni baru teringat. ada rezeki kita jumpa kat sana, jangan lupa hello hello aku eh. hihihi.


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...