Tuesday, 3 October 2017

HANNAH FOUNDATION by HS

Assalamualaikum. Hai uols.


Pernah tak terfikir, foundation yang kita pakai ni, hanya sekadar foundation je ke? ada tak manfaat lain kat kulit? hahhh ikut logik, setakat manfaat cantik je la kan kan kan..

Tahukah anda, wujudnya foundation yang bukan sahaja berfungsi as asas makeup tapi jugak boleh kurangkan masalah kat kulit muka kita. eh eh serious lah ada?? iye, adaaaaa.....



jeng jeng jeng.... memperkenalkannnn...

FOUNDATION VIRAL yang mampu MELENYAPKAN semua masalah KULIT awak semua tau😘
.

Yang malas makeup kena try ni.
Bukan krim malam. Bukan krim siang.
Sapu sapu kulit kilat licin putih.
Jeragat & parut² pun boleh HILANG😱.

Testure foundation yang ringan, tak melekit, tak bercapuk, bau yang wangi, mmg BEST dipakai . FULL COVERAGE boleh menutup cela,   merawat wajah kusam, pigmentasi,  PARUT JERAWAT dan banyak lagi .
 Paling SYOK , HANNAH ada  SPF 50 tau, memang akan protect wajah kita sekali. POWER WEH 😉

Mmg serius tak nampak over langsung. Pakai terus meresap kat kulit. Rasa moist2, natural je skin mcm tak nampak pakai apa. Lagi satu, awak semua  jangan risau sebab HANNAH ikut warna kulit,  kulit tak kan jadi kelabu asap . Bila pakai eh SAMA seperti TONA KULIT ASAL cuma MAKIN GLOWING 😱






. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

KENAPA WAJIB PILIH🍃 HANNAH

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

.
Kandungan ARGAN OIL melengkapkan lagi foundation ni sebagai ejen PERAWAT KULIT WAJAH
.
Mengandungi vit E yang sangat diperlukan untuk kulit. Sebab tu nampak kesan cepat 😘
.
Mengandungi ekstrak TUMBUHAN yang sememangnya ORGANIC . Tak perlu nak risau pasal bahan kimia
.
.
Semua dah lengkap 1 pakej dalam foundation ni tau. BEST KAN?😊

.
.

HANNAH ni texture dia tak pekat sangat , dah la tu wangi laa pulak. Bila sapu kat muka rasa mcm nak makan jer. hehe. Yang paling best, ramai yang guna bagi tau kesan boleh nampak seawal 24jam pemakaian tau! Serius tak tipu😘.


Plg SYOK SANGAT pakai sebab rasa sejuk2 berangin muka . Ekstrak daun pudina buat kulit terasa FRESH jer 😱😌

Texture tak berapa pekat wangi lagi. Bila pakai rasa mcm nak makan pun ada.
Size exclusive tahan sehingga 3 bulan tau. Jimat sangat2.😍
.
.
.

Lepas calit HANNAH kulit bertambah SIHAT .
dah lah cerah , lembap, licin, gebu flawless  , semua parut, jerawat HILANG

TAK PAYAH  lagi nak makeup berjam2. Touch up sikit jer, FLAWLESS WEHHH 😱😱😱





💖 Hanya sapu 2 kali sehari utk kesan yang pantas dan selamat
💖 Menstruktur semula kulit dan mengembalikan kulit yg sihat, licin, gebu dan bercahaya
💖 Botol comel senang dibawa dan diletakkan dalam beg tangan
💖 LULUS KKM NOT161001705K , & NATIONAL PHARMACEUTICAL MALAYSIA . Diiktiraf sebagai Foundation MERAWAT KULIT


Eh exclusive je ke ? Kalau nak TRY dulu macam mana ?

Haaa .. jangan risau sebab HQ ada provide size TESTER 🌸




Hannah foundation exclusive 20ml - RM59
Hannah foundation tester - 10ml - RM30

nak beli kat mana????

ok, first utk uols yang ada ig, boleh ushar ig husna_ nordin atau boleh terus ke fb beliau. KLIK SINI 

nak order terus??? 


p/s: komfirm puas hati beli! 









No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^