Friday, 25 January 2019

AGEN CUCKOO PAHANG DAN SELANGOR

Assalamualaikum semua.



AWAS! BERHATI-HATI DENGAN AGEN YANG MUNGKIN MENGAMBIL KESEMPATAN ATAS KENAIFAN ANDA.
TIADA PRODUK CUCKOO YANG DIBERI PERCUMA TANPA ANDA MEMBUAT APA-APA BELIAN

hari ni mira nak share 1 produk yang boleh kata famous tak lain dan tak bukan iaitu CUCKOO

Jika anda sudah tahu serba sedikit mengenai Cuckoo dan ingin terus ke langkah terakhir (beli), sila  KLIK SINI 

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai penapis air Cuckoo ini..


sebelum tu, izinkan mira perkenalkan ape dia product Cuckoo ni, tak kenal maka tak cinta kan.

Ok, penapis air Cuckoo ni ada 6 jenis taw.

Serendah rm75.47 sebulan sehingga rm160 sahaja sebulan. DAN FREE SERVIS!!  










Dibawah ini pula jika anda ingin beli 2 product Cuckoo  yang berbeza. LEBIH BERBALOI!
Kenapa?
anda akan dapat 1 PENAPIS UDARA bernilai RM600 secara PERCUMA



TAK TAHU NAK BELI YANG MANA.

OK, harap gambar dibawah membantu anda buat saringan produk mana yang mungkin kena dengan bajet.





---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Penapis Air Cuckoo vs Penapis Air Jenama Lain

Sebelum membuat sebarang pembelian secara umumnya, anda berhak untuk membuat penilaian sendiri dan memilih product yang paling sesuai mengikut keperluan dan kehendak masing masing. Berikut mira akan listkan beberapa faktor penting on why you should buy Cuckoo water purifier instead of jenama lain di luar sana.

💫 Jenis Air

Penapis air Cuckoo mampu menghasilkan air mineral yang selamat diminum dgn guaranteed ph 7.5 - 7.9 sesuai untuk setiap golongan melalui teknologi Natural Plus Filter yang hanya dimiliki oleh Cuckoo di seluruh dunia.

Cuckoo ada 7 peringat penapisan air taw. dan setiap peringkat penapis ini diservis setiap 4 bulan. tip ke top? 



💫 Aftersales services

Tahukah anda dgn setiap pembelian product Cuckoo, anda entitled untuk dapat servis setiap 4 bulan, tukar filter setiap 4 bulan dan warranty sepanjang tempoh sewa beli. Jika tempoh sewa beli anda adalah 6 tahun maka 6 tahun anda dapat SERVIS PERCUMA untuk penapis air anda! 

Maknanya anda tak perlu lagi keluarkan kos tambahan untuk servis machine ada. Semuanya dah termasuk dgn sewa bulanan yang anda bayar. Setiap servis, technician kita akan check 15 point machine untuk memastikan machine sentiasa berfungsi dalam keadaan baik. 

💫 Refill rate yang pantas

Tangki air di setiap penapis air Cuckoo lebih kecil berbanding jenama di luar sana kerana refill rate Cuckoo sangat pantas berbanding jenama di luar sana. Masa yang diperlukan hanya 10-15 minit untuk tangki penuh semula siap panas dan sejuk oncd air di tangki hilang. So pengguna tak lagi perlu tunggu once air di dalam tangki dah habis.

💫 100% di buat di Korea

Cuckoo menpunyai research centre dan kilang yang besar di Incheon Korea. Filter kita semuanya made in Korea. Bukan China.


💫 Halal di sah kan oleh Jakim

Setiap filter di dalam penapis air Cuckoo di sahkan halal oleh Jakim. Majority pengguna Cuckoo adalah orang Islam. Boleh beli dan guna tanpa was was.

💫 Urusan pembelian mudah

Tahukan anda pembelian cuckoo adalah cashless transaction? Bermakna tiada sebarang bayaran dalam bentuk cash ketika customer buat pembelian mahupun ketika technician datang pasang di rumah. Ni untuk mengelakkan sebarang fraud dari terjadi in future.




Tahukan anda untuk membeli product Cuckoo anda hanya perlu submit salinan ic hadapan dan salinan kad debit depan sahaja? 

Yup urusan pembelian boleh dibuat melalui online (whatsapp or email) KLIK http://bit.ly/cuckookuantan. Anda boleh sit back dan relax di rumah, manakala team cuckoo my akan uruskan untuk anda.

💫 Yuran pendaftaran RM265 dimansuhkan

Berbanding jenama lain di luar sana, Cuckoo tidak mengenakan sebarang yuran pendaftaran untuk customer memohon untuk membeli. Bermakna customer hanya perlu bayar 100% sewa bulanan sahaja untuk memakai product Cuckoo.

💫 Tidak memerlukan bank statement

Customer suka membuat urusan yang mudah dan simple. Sesetengah jenama penapis lain di luar sana memerlukan customer untuk provide bank statement atau commission statement untuk mendapatkan approval dari bank. Dengan cuckoo anda hanya perlu provide ic dan kad bank sahaja. Bermaknya cuckoo boleh dibeli walaupun anda suri rumah tanpa slip gaji.



💫 Latest product with latest technologies

Kesemua product Cuckoo yang di bawa masuk sekarang adalah latest yang di pakai dari Korea. Boleh check sendiri website Cuckoo Korea ya. Anda boleh buat study sendiri dgn compare website utama dan website di malaysia

💫 Received multiple international awards

Cuckoo adalah best brand for home appliance for 2017 awarded by Best Brand Award.

This is 2019. Everyone is a smart consumer now. Let us do our own studies with all the facts and numbers. 

Ada sebarang soalan boleh terus tanya cuckoo best even agent iaitu Arsyad  di http://bit.ly/cuckookuantan


JOM DAFTAR CUCKOO HARI INI!

+ Penapis Air No 1 di Malaysia 2017
+ Warranty sehingga 5 tahun
+ Servis sehingga 5 tahun
+ Penukaran filter sehingga 5 tahun
+ Pendaftaran PERCUMA
+ Pemasangan PERCUMA

Dapatkan Penapis Air Cuckoo 13suhu; panas, sejuk dan suhu bilik serendah RM75 sebulan!

+ air mineral selamat diminum untuk seisi keluarga

+ refill rate yang sangat pantas

+ produk terkini dari Korea

+ terjual 1000 unit sehari di Malaysia

+ tak makan ruang yang besar

+ include warranty + servis + tukar filter sepanjang tempoh sewa beli

Click link ini untuk terus menghubungi agen Cuckoo tanpa perlu "save" nombor: http://bit.ly/cuckookuantan

p/s: Jangan risau, dimana jua anda berada, Cuckoo boleh sampai pada anda! 


ANY INQUIRY CAN SUBMIT HERE

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...