Wednesday, 6 February 2019

MULTICOOKER VIRAL RM70

Assalamualaikum dan hai semua.

hari ni Mira nak share  MULTICOOKER yang memang multi padu dan hanya serendah rm70 sahaja sebulan!

FREE CONSULTATION. CLICK BELOW
http://bit.ly/multicookercuckoo
http://bit.ly/multicookercuckoo
http://bit.ly/multicookercuckoo

Ape lagi kalau bukan Multicooker jenama CUCKOO ni!
pstt: harga memang boleh buat biji mata terbeliak, air liur tersekat tapi, baca dulu apa yang mira tulis dibawah.





REALITI IBU BEKERJA:

5-5.30 petang tamat waktu kerja.. mak2 yang bekerja ni da standby kemas2 barang nk balik.. Ade yang kene ambil anak balik sekolah, ade yang ambil anak dari pengasuh.. Paling lewat kul 8 nak makan malam.. Sampai rumah nak masak lagi.. Semua pun bekejar2..

Tapi kalau ada Multicooker Cuckoo ni kan senang.. Balik keje, masuk je bahan dalam periuk, sempat pegi mandi, siapkn anak, buat kerja lain, tau2 je makanan da siap masak. Tak yah risau ikan hangus, kuah kering, melimpah dan sebagainya.

Nak tahu apa yang kita boleh masak dengan Multicooker Cuckoo ni ?? Ada sehingga 18 mod masakan taw. Fuh, tak yah berenyah kat dapur dah! Masuk bahan, tekan-tekan, siap!

------------------------------------------------------------------------------------------

First of all, secara umumnya, Multicooker ni adalah periuk yang boleh masak lebih dari 2 jenis mod masakan yang berbeza. 

Contohnya ricecooker, adalah periuk yang hanya boleh masak nasi dan masak apa2 yang cara masaknya lebih kurang seperti nasi seperti nasi impit. Jika anda gunakan ricecooker untuk masak kek, agak2 jadi tak kek tu? ~ok mungkin boleh jadi jika rice cooker tu jenis advance. hehe. 

Secara khususnya. Multicooker Cuckoo pula adalah periuk yang boleh masak sehingga 18 MOD MASAKAN.

Serius lah 18 MOD. 3 MOD pun dah terasa banyak, inikan pula 18 mod. 

Anda mahu beli 18periuk berbeza atau 1 periuk yang 18in1.

Hanya serendah RM70 sebulan, anda boleh menyenangkan hidup anda selama bertahun-tahun!





8 SEBAB ANDA PERLU BELI MULTICOOKER VIRAL  

Tenang/Bunyi Rendah
Tekanan Tinggi Dilepaskan dengan bunyi yang rendah atau kadar yang max rendah melalui blok stim.

Sangat Selamat
Penutup Stim menghalang stim tekanan tinggi dari periuk dan kemudian mengeluarkan wap dengan selamat.

Penjimat Energy
Sementara masakan di dalam mode "keep warm", udara luar disekat dan energy digunakan secara minimum

Bersih
Pembersihan secara teliti melalui pelepasan stim yang memastikan setiap ruang dibersihkan.

Penutup Stim
bukan sahaja menghalang udara dari luar, ia juga berfungsi untuk mengekalkan suhu dan keadaan efisien mode "keep warm"

Goreng tanpa minyak 
menjadikan masakan lebih berkhasiat dan sihat

Fungsi *SETTING* 
yang membolehkan kita berurusan di luar dengan senang hati. Set je pukul berapa nak start masak. Balik rumah, hidangan dah tersedia 👍

Jimat tenaga, masa
Lepas masak tak payah nak kemas dan lap dapur. Tiada percikan minyak.

Dengan 18 Fungsi Masak(CH10)
Dengan 1 Periuk CUCKOO ni anda tidak perlukan lagi dah Oven, Kuali Ajaib, Periuk Kukus, Periuk Cap B 9 Beradik. Jimat ker jimat?

Jimat Masa Anda. Jimat Electric Anda. Jimat Gas Anda. Jimat Juga Ruang Dapur Anda dan semestinya dapur anda cantik dan kemas!

Masakan anda akan bertambah sedap dan tinggi nutrisi. TIADA LAGI Pening Kepala pikir kenapa "Laukku masak Cepat Basi"

Nak beli cash boleh, korang nak bayar bulan pon boleh. Yang pasti bibik Korea' nie sangat² memudahkan para isteri yang suka sangat memasak tu 😍

oK, kat bawah ni adalah overall bagi produk Multicooker.. 




Wow, agak beragak ah multicooker sampai RM2,700. Sabar dulu.. kalau tengok kat bawah ni plak, mesti korang lega sikit sebab dapat FREE GIFT bernilai RM1,200! mak mak mesti suka kalau dapat Kyndell Cookware Set ni. Idaman mak mak tau termasuk mak Mira. hihi. 



Mira, akak tak mampu nak beli sampai RM2,700, lebih gaji sendiriorang-orang kaya jer mampu beli Multicooker Cuckoo ni. Akak beli Multicooker Khind/Pensonic je lah. Murah pun murah. Cuckoo ni mahal sangat!!!

Mira setuju!
Kalau mira offer Multicooker yang RM70 jer sebulan, nak tak? Seriously memang rasa nak guna Multicooker ni jer hari-hari. Mood nak masak pun makin mekar sebab tak perlu berenyah kat dapur.

Hanya ada 2 jer Multicooker yang boleh sewa-beli. Yang lain kena beli cash(tapi dapat FREE COOKWARE RM1,200). 

1) 1010- RM50/month
Mira tak recommend beli yang ni sebab kurang berbaloi. 



2) M10-RM70/month



Mira recommend yang mana ni? ada 5 jenis multicooker. aduh pening nak pilih.

Jika anda seorang yang berpendapatan biasa-biasa dan prefer yang sewa beli, hanya ada 2 pilihan iaitu 1010 dan RED M10.

Personally, antara 2 ni, Mira recommend yang RED M10 ni sebab ianya advance lagi daripada 1010. 1010 ni kalau tengok kat comparison ni, fungsinya fokus ke arah NASI. tapi REDM10 ni fokusnya pelbagai sebab disertai PRESSURE, so kalau nak rebus daging bagi empok tu teramatlah sesuai. Ok, ini kalau yang nak beli yang rental sahaja.

Jika anda mampu, grablah yang CH10,Q10 atau HN10. Sebab berbaloi-baloiiiiii dan dapat free cookware set RM1,200 tu yang tak tahan tuuu..

3) Q10- CASH ONLY
GET FREE KYNDELL COOKWARE SET WORTH RM1,200!



4) HN10-CASH ONLY
GET FREE KYNDELL COOKWARE SET WORTH RM1,200!


Kehebatan Cuckoo HN10 ni, ada function CAKE dan OVEN.


Kat rumah takde oven? Multicooker kan ada! 
Menghasilkan kualiti kek sama seperti membakar didalam oven sebenar. Bezanya cuma tak perlu nak try and error test-test temperature ,macam guna oven.

Hanya masukkan adunan, dan pilih function CAKE, pandailah HN10 bakar dan kawal sendiri kek kita tu supaya masak sekata.

Eleh... multicooker lain pun boleh buat kek jugak. Betul.
Masalahnya betul ke multicooker lain boleh masak kek sekata, tanpa menghangitkan kek kalau tak set timer dengan tepat? Anda yakin kek anda tak kan rentung? Anda pasti? 🧐

Jadi, kenapa kena pilih multicooker Cuckoo?

Sebab HN10 punya innerpot adalah titanium. Mengapa perlu innerpot titanium? Stainless steel je pun dah cukup kan?

Sebab HN10 ada function CAKE dan OVEN, jadi ia memerlukan periuk yang TAHAN panas, TAHAN tekanan, TAHAN haba, TAHAN calar dan TAHAN lasak. Dan kerana itulah HN10 menggunakan titanium sebagai innerpot.

Seteguh mana agaknya ketahanan innerpot HN10? Titanium adalah setanding dengan ketahanan body kapal terbang. Sebab tulah multicooker jenama lain murah 🤭

Itu baru cerita tentang innerpot sahaja. Selain dari non stick safe pot, Ada banyak lagi sebab kenapa HN10 berbaloi untuk dimiliki. Auto Steam Release, Hydraulic Soft Lid Opening, Auto Clean, Wide LED Screen, Algorithm dan macam-macam lagi kelebihan yang sedia.

5) CH10-CASH ONLY
GET FREE KYNDELL COOKWARE SET WORTH RM1,200!



UNTUK NAK TAHU LEBIH LANJUT, jangan segan silu whatsapp nombor dibawah.














ANY INQUIRY CAN SUBMIT HERE

Name

Email *

Message *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...