SHOPPING BUKU DISINI

CFS UIA

Assalamualaikum.

hai.. kat sini aku dah kumpulkan semua pos aku berkaitan UIA pj . dari seremeh-remeh perkara sampai setemeh-temeh perkara.. hihi
kalau rajin baca lah semua,inshaallah tak boring. ^_^ 

selamat membaca.. in shaa Allah semua post best2..
ku tulis tulus dari hati ini yang berbicara

disebabkan terlalu banyak so aku bagi link. korang klik je lah link yang korang rasa nak baca tu ok


yang ni pasal pengalamn aku menempuh tawe as student and as committee. tawe 2015/2016 supposely aku join tapi tak leh nk join sbb ada komitment lain. kalo idok lengkap dah cerita. 


coretan merepek isi masa lapang 

perkongsian


tentang study circle

4 comments:

  1. Assalamualaikum. Saya student iium pj 15/16 .. sis start biz bila ye ? Vendor trus ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. wahhh,izzati kos apa? sy start biz thun 2013 tp masa tu jual buku terpakai jer. now on dah ada syarikat sendiri and inshaallah ada produk sendiri. tapi itulah,bila dah degree ni,kekangan masa tu jadi faktor utama yet still usaha utk menjadi businesswoman yang berjaya hihi

      Delete
  2. akak ,,assalamualaikum...saya ada mohon asasi bahasa inggeris kat uia .hehehe..kuota dia bnyk ke? saya takde basic arab... susah sgt ke arab kak? x boleh gnti dgn bahasa lain ke? kat sana mmg kena belajar agama jugak ea?

    jawablah bila akak free.. ^^

    ReplyDelete
  3. wslm,pasal kuota tak tahu la brpe banyak hihi. awak,rilek jer taw takde basic arab jgn kalut. untung taw sbb nt dpt pergi kelas arab free2 jer kat uia,mber kat u lain pon takkan dpt peluang macam awak. untung tak awak?

    bhse arab senang. mber akk yg xde basic mcm awak pn boleh lepas taw. so awak pon mesti boleh :)

    kenapa tak bahasa lain? hihi,nama pon UI(islamic)A. islamic kan,bahasa alquran kan bahasa arab. Nanti time degree macam2 bahasa boleh ambil,jepun? thai? mandarin? perancis? nak ambil semua pon boleh. cuma time asasi ni,mesti mau kenal bahasa syurga dulu ^_6

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...