CFS IIUM PJ

Assalamualaikum.

hai.. kat sini aku dah kumpulkan semua pos aku berkaitan UIA pj . dari seremeh-remeh perkara sampai setemeh-temeh perkara.. hihi
kalau rajin baca lah semua,inshaallah tak boring. ^_^ 

selamat membaca.. in shaa Allah semua post best2..
ku tulis tulus dari hati ini yang berbicara

disebabkan terlalu banyak so aku bagi link. korang klik je lah link yang korang rasa nak baca tu ok


yang ni pasal pengalamn aku menempuh tawe as student and as committee. tawe 2015/2016 supposely aku join tapi tak leh nk join sbb ada komitment lain. kalo idok lengkap dah cerita. 


coretan merepek isi masa lapang 

perkongsian


tentang study circle

ANY INQUIRY CAN SUBMIT HERE

Name

Email *

Message *