emel sebab nak...

By cikmira23 - May 06, 2016

السلام عليكم

lately ni aku banyak dapat emel persoalan mengenai pos barang,vendor, buku dan macam2 lah.

yang buat aku terharu kejap.. ada yang mintak ajar dri aku. adoii. aku bukan cikgu. nak share pon bukannya berpengalaman sangat. juz boleh share apa yang aku tahu la. itu pon semuanya aku dah cerita kat post.

then,ada beberapa post yang aku macam tak cerita sepenuhnya. contohnya pasal tips2 . ada plak yang sanggup emel aku utk tahu tips tu. adoii. lawak. masalahnya aku dah lupa apa tips tu. itula time tulis tu tak nk tulis sampai habis,kan dah lupa.

ok la itu jer.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^