GAMBAR SMA MAARIF- 2008-2010

By cikmira23 - August 07, 2016

السلام عليكم





Semua pic kat maarif, mostly pic kelas n persatuan. Semua aku dah scan. Utk yang tak beli pic ni haritu n nak pic ni. Boleh KLIK SINI. Tapi ko kena request permission dulu la. N inshaallah within 42h aku akan approve. Aku hanya approve orang yang aku kenal jer.


If ko my senior n junior muda 1-2 tahun, inshaallah aku ingat lagi. Kalau aku x approve, means aku x ingat ko. . tapi kalau ko nak jugak, pm ah kat fb aku. Search je Amira yusof. atau KLIK SINI


Haha. Kebanyakan pic ni, pic kelas aku n kelas senior AR. Senior tua 2 tahun aku x beli pic dorang. Supposedly aku beli jer semua pic 1 skolah..

Dan inshaalah aku akan kumpulkan semua pic kat maarif dalam album ni. So once kau boleh access, kau boleh update pic yg aku baru upload nt. n kalau aku terupload pic yang tak tutup aurat, please inform yer. aku x nk dpt saham  tuttt. sma


Sekian… sharing Is caring. Tak gituu ? 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^