Friday, 11 January 2019

COD ESP SHAKLEE KUANTAN

COD ESP SHAKLEE AREA INDERA MAHKOTA, BANDAR KUANTAN

YA, Kami hantar terus ke rumah anda!

NO DELIVERY CHARGE A.K.A FREE COD- Belian 4 tong keatas sahaja
CAS COD- RM2-RM10
KLIK SINI UNTUK ORDER 



Assalamualaikum. Hai semua. Ada yang tercari-cari ESP ke? terutama di area Kuantan?

Ya, anda telah mendarat di platform yang betul. KLIK SINI untuk order

Untuk yang pertama kali ingin mencuba minum ESP SHAKLEE ni? Jom Mira kongsikan ada apa dengan ESP ni?


APA ITU ESP SHAKLEE?


Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. 

Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah. 

Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda.


Image result for 22 amino acid structure


22 amino acid yang ada dalam badan kita
Image result for 9 essential amino acids that cannot produce by body

Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.


Faedah Energizing Soy Protein Shaklee yang utama:

Kekal Muda – Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.
ESP SANGATTT SEDAPPPPPP....

Energizing Soy Protein (ESP) adalah SUPPLEMENT yang membekalkan sumber protein kepada sel badan kita. 

Badan kita sememangnya memerlukan protein untuk sel kita hidup sihat. Kalau tak cukup protein, kita cenderung untuk sakit Kwashiorkor. Ape benda tu? Itu adalah 1 penyakit yang disebabkan kekurangan protein dalam badan.

Image result for disease lack of protein


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Khasiat dan Kebaikan ESP 

Jom kita tengok antara khasiat dan kebaikan yang membuatkan ramai orang jatuh cinta denganESP:)

★★ESP menjadikan kulit wajah cantik dan berseri serta awet muda

★★membantu menghilang kan parut jerawat; (parut terjadi akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru yang sihat bagi menggantikan sel mati)

★★ESP memberikan tenaga, menjadikan badan sihat, cergas dan kurang letih

★★ESP membantu untuk kuruskan badan, cepat kenyang

★★ESP membantu
mempercepatkan penghasilan susu untuk ibu menyusu, sebagai milkbooster

★★ESP membantu
perkembangan fetusdan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum

★★ESP menganjalkan dan
mengembalikan kecantikan payudara anda dan banyak lagi.....

Satu Canister ESP tahan selama 2 bulan lebih


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cara Minum ESP Shaklee dengan Betul dan Berkesan

Siapa yang dah cuba ESP Shaklee, sila angkat tangan. Siapa yang dah cuba tu, mesti dah tangkap cintan kan.

Kepada sesiapa yang belum cuba lagi, inilah masanya anda mencuba ESP yang sangat BEST ni, produk yang sentiasa ON DEMAND dan BEST SELLER


Antara Resepi ESP yang Boleh Anda Cuba Salah satu soalan wajib yang customer akan tanya saya bila nak beli ESP adalah..

." Macam mana nak makan ESP ni kak? "

Biasanya, saya akan jawab " ESP ni dalam bentuk serbuk. Kena bancuh dengan air suam/jus/milo/horlicks/susu untuk minum "Itu secara ringkasnya la. 

Secara detailnya, ok, meh saya nak cerita meh:)

1) ESP + Air Suam
This is my FAVOURITE !!Saya memang jenis yang tak suka minum air manis. Saya suka minum air masak jer. Jadi, tak susah untuk saya telan ni. Saya sukakan keaslian rasa soya tu, SEDAP.

2) ESP + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung)Saya pernah try dengan susu Dutch Lady perasa Strawberry. Fuhh, memang terbaik, lazat berkrim.

3) ESP + Milo

4) ESP + Twister Oren

5) ESP + Fresh Milk + kurma (kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend)
6) ESP + Ribena

7) ESP + Nesvita 3 in 1

8) ESP + Susu Anmum

9) ESP + campuran buah-buahan dan blend (boleh pilih buah kegemaran anda)

10) ESP + Horlicks

11) ESP + Nestle Bliss

12) ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake


Cadangan Sukatan dan Waktu Minum ESP

Sukatan : 1 sudu besar ESP + Air Kegemaran Anda (1 atau 2 kali sehari)Saya sendiri suka minum ESP pada awal-awal pagi , sebab awal-awal pagi lagi perut saya dah 'kriok' 'kriok' lapar. So, saya kena isi dulu perut sementara nak tunggu sarapan di office.

Untuk yang ingin kuruskan badan, boleh mengambil ESP di antara waktu makan utama supaya perut rasa kenyang:)

★★Tips ESP

Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi
Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal 

Gunakan tumbler atau shaker untuk menggoncang bancuhan ESP untuk lebih mudah larut. Kalau guna sudu sahaja, nanti tak semua yang larut, jadi berketul-ketul

Kini dah tiba tika waktunya untuk anda mencuba ESP !!


Sila hubungi mira untuk sebarang pertanyaan. Setiap pembelian dari mira akan mendapat HARGA AHLI ISTIMEWA(tanpa perlu mendaftar ahli) SERENDAH RM130 SAHAJA. NP RM160.

Penghantaran/pengeposan hanya akan dibuat selepas 3-5 hari pembayaran penuh dibuat sahaja. Ianya bukan ready stok, sebab tu mira boleh bagi harga kasih sayang berganda. ^_^






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...