SYAMPU SANTAN PREMIUM 520ML

By cikmira23 - March 09, 2020




Assalamualaikum semua. sebelum aku celoteh pasal produk ni. aku nak share la kat SIRIM ni ada satu blok ni namanya INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY RESEARCH CENTRE (IBRC). Selaku student biotech, tempat ni memang 100% sesuai la untuk aku kerja sini. doakannn..

Ok kat IBRC ni kan, dorang bukan sahaja ada offer servis check produk tu ada berapa banyak heavy metal etc, boleh baca kat sini, https://www.sirim.my/IBRC.  tapi dorang jugak ada produce produk sendiri tau. and salah satu yang dah famos amos ialah EnsuTouch dan PhytoNLC. Oh ya, produk ni dah dibeli oleh syarikat Sireh Emas dan.... satu lagi tak ingat sorry.  hah nak tahu lebih lanjut tu, boleh google lah. hehe. aku bukan ejen yang tu. maybe soon? who knows? Aminn.

Disebabkan aku ternampak produk syampu santan ni kat tempat aku intern(faham2 je lah kat mana).  aku pon tanya la boleh ke aku nak tolong jual ni kat public. Sv aku cakap boleh jer untuk produk ni.

So gaisss, kalau nak beli. Boleh roger aku okayy. Firstly jom baca apa yang best sangat syampu santan ni? Like, hello kelapa je kot boleh beli kelapa kat pasar. Eh waitt.

KELEBIHAN SYAMPU SANTAN:
✔ Membantu menghitamkan rambut
✔ Mempercepatkan pertumbuhan rambut
✔ Mengatasi masalah kelemumur
✔ Merawat masalah rambut beruban
✔ Melembapkan kulit kepala
✔ Mencegah & mengatasi kerosakan rambut
✔ Mencegah keguguran rambut
✔ Digunakan sebagai conditioner rambut
✔ Mampu menjadikan rambut anda lebih berkilau


Aku ade la survey kat shopee harga syampu santan ni ada yang jual rm30 untuk 250ml.jadi, kalau 500ml dah jadi rm60 ye dok? wow boleh tahan jugak yer harga. aku rasa tu harga market untuk syampu santan ni. ade je yang jual murah tapi instict aku mengatakan kualitinya sudah tentu berbeza. nak tahu beza tang mana senang jer, baca ingredient dan cek siapa pengeluarnya!

Syampu yang aku jual ni 520ml. So agak-agak berapa harganya?

Jeng jeng jenggg... mesti tak percaya punyaa.

Dengan kualiti yang dijamin siap pakej RnD ape lagi kalian mahuuuu..

Ok2, harganya sangat2 mampu milik. Takut nak bagitahu sebab berbaloi sangat-sangat iaitu RM49.90 jer... RM49.90 ni HARGA PROMOSI YER. bila-bila masa jer harga promosi ni akan tamat.

Sila ambil perhatian sekali lagi, harga yang anda bayar adalah untul 520 ml ya. Ya betul 520 ml seperti yang tertera pada botol. Berbaloi sangat-sangat.

SETIAP PEMBELIAN AKAN MENDAPAT FREE GIFT YANG SANGAT-SANGAT BEST!

Syampu ini diformulasi oleh SIRIM Berhad ya. Jadi, 100% trusted dan berkualiti. p/s: ini bukan sengaja petik nama SIRIM untuk tujuan marketing ye tapi dah kat botol tu terpampang tulis 'formulated by SIRIM Berhad'. so why not aku mentioned kan. tapi aku mention dalam post la. tak tulis kat tajuk.

Dengan guna syampu santan ni, anda tak perlu lagi beli conditioner kerana dengan syampu ini sahaja mampu melembutkan rambut anda.


STOK SANGAT-SANGAT TERHAD. Sila maklumkan dahulu jika ingin beli lebih daripada 3 botol untuk saya confirmkan stok.

Oklah tu jer. maaflah post ni berjela padahal nak jual syampu jer. Iye aku memang suka potpetpotpet in blog tapi in real life, krik krik..

COD available near Shah Alam yeayy. Eh jap, and Kuantan also sebab aku selalu balik kuantan. Best ke best? Tapi aku cadangkan daripada COD, better post. jimat masa dan tenaga dan minyak kereta dannnn semuanya..

Nak beli? Boleh roger mira. KLIK SINI 


THANK YOU BACA. TAK NAK BELI TAK PE. DOAKAN AMIRA YUSOF MURAH REZEKI DAN DIPERMUDAH SEGALA URUSAN DUNIAWI DAN UKHRAWI ALLAHUMMA AMINNN.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments