PROMO KOD SHOPEE RM10 SAH SEHINGGA 15 APRIL 2021

By Mierayusof - Friday, November 27, 2020

Assalamualaikum semua.


Aku rasa rakyat Malaysia kebanyakannya ramai yang dah ada SHOPEE dan pernah membeli belah kat situ. 

Sangat rare ye siapa yang tak pernah download shopee dan tak pernah beli di Shopee. Aku tahu siapa, antaranya tok aku dan mak mak bapak bapak yang tak reti guna online bankin dan anak dorang tak ajar. Ok maksud aku adalah kadang mak bapak kita ni suruh anak-anak je yang tolong belikan. Betol tak?p/s: mak aku pon macam tu.


So, andai kata lah, korang ni baru PERTAMA KALI nak membeli di Shopee.


Sebab apa? Dengan kod ni, anda akan dapat DISKAUN RM10 dengan syarat pembelian mestilah minimum RM40.

P/S, ada TNC lain jugak,

1) Sah untuk PREFERRED SELLER dan SHOPEE MALL sahaja
2) Sah untuk pembelian PERTAMA KALI sahaja
3) Sah digunakan di Shopee aplikasi sahaja
4) TIDAK SAH untuk produk diapers and potties, baby food, baby formula, suplement, tiket dan voucher, S-Mart Milo, dan automotive merchandise.
5) Sah digunakan dari 16 Oktober 2020 sehingga 15 April 2021





Apa promo kodnya Mira oi??

Save atau screensoot atau salin kat memana promo kod ni ye. 

IAJAGA

Siapa dah guna cuba komen? Kalau tak berjaya, mungkin sebab anda tak tepati TNC diatas. Jangan salahkan sis ye. Sis hanya berkongsi berita bahagia je. 

Korang nak promo kod ape lagi? Meh nak tolong carikan. 






  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^