CARA DESIGN LOGO DAN MOCKUP MUDAH, PANTAS DAN PERCUMA

By Mierayusof - Friday, December 11, 2020

Assalamualaikum semua.


Anda bukan seorang yang pakar design? Tak reti guna adobe photoshop? Tak pernah guna adobe Illustrator tapi teringin nak cuba design logo sendiri dengan mudah pantas dan cantik?
 

Aku nak kongsikan satu website yang amat berguna kalau korang nak design logo untuk bisnes korang, Ya, tak perlu lagi upah orang untuk design logo. Cuba dulu design sendiri, kalau betul tak menepati yang korang nak, barulah upah.


Bagaimana?

Korang boleh design logo korang dengan mudah, pantas, dan paling penting percuma!

Perkenalkan....



Dah cuba? Jom kongsikan hasil kerja anda. 

Biasanya designer tak bagitahu sesiapa pasal ni mungkin sebab tak nak kantoi (kot). 


Good luck!





  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^