SERVIS REVIEW RESTORAN 2020

By Mierayusof - Tuesday, December 08, 2020

 Assalamualaikum semua.

Sebelum ni sis decide nak tawar servis review dalam kategori travel je.


Tapi setelah difikir-fikir, bila kita travel, mesti secara tak langsung kita akan 'food hunting' kan? Lagi-lagi kalau travel dalam negara.

Jadi, dengan ini, Mira nak open juga buat owner restoran yang nak Mira review restoran anda secara khusus dalam artikel posting di blog Mira.

Keutamaan diberikan kepada restoran di Shah Alam sebab dekat dengan rumah.

Mira memang suka review makanan di restoran, tapi selalunya Mira review dekat google maps je lah. 

Jika ada yang berminat, boleh lah emel ke review@mierayusof.com. 

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^