PRIVATE TRAINER KUANTAN 2021

By Mierayusof - Tuesday, January 19, 2021

Assalamualaikum semua.


Anda jangan salah faham ya, bukan sis yang jadi private trainer tu.

Untuk anda-anda yang sedang mencari private trainer LELAKI untuk membantu dan pandu anda di gym.

Pos ini adalah amat sesuai untuk anda.


PRIVATE TRAINER KUANTAN 2021 



Siapa patut mengupah private trainer?

1. Anda yang baru berjinak-jinak dengan aktiviti gym tetapi tiada kawan untuk bantu/nasihat yang mana satu perlu anda buat.

2. Masih samar-samar tujuan anda ke gym, anda ingin kelihatan sado dan fit tetapi adakah memadai dengan buat sit up dan lift up.

3. Isteri / kekasih/ ibu  anda bising yang perut anda makin kedepan tanpa zuriat (baca: buncit/boroi) dan menyuruh anda ke gym untuk exercise.

4. Exercise di gym mengikut panduan di coach oleh trainer.

5. Ingin 4-6 pack di perut tetapi risau tersalah langkah. 


KENAPA ANDA PATUT MENGGUNAKAN SERVIS PRIVATE TRAINER INI?

1. UNTUK WARGA KUANTAN SAHAJA 

Trainer ini menggelarkan diri mereka Gorillaz Squatz dengan tagline 'Fight Until End'. Anda lihat sendiri badan-badan trainer ni yang sado dan fit.

Mereka beroperasi di Titanium Fitness Centre Gym yang terletak di Sri Kuantan, Jalan Teluk Sisek. Anda search je Titanium FC kuantan nanti keluar la. 


2. MURAH DAN BERBALOI 

Anda mesti tidak percaya harga promo SEHINGGA JUN 2021 ini.

Iaitu RM400 sahaja sebulan. Info lanjut sila tanya trainer ye. 


TERHAD UNTUK 10 ORANG PERTAMA SAHAJA


DISKAUN RM50 JIKA ANDA SEBUT NAMA BLOG INI KETIKA MESEJ PRIVATE TRAINER.

Bagaimana?

' Assalamualaikum, saya berminat untuk mengupah private trainer, Saya lihat di blog mierayusof.com.


AMARAN!!!

kalau dia tak bagi anda diskaun RM50 walaupun anda telah menyebut nama blog ni, sila pm sis ok.Tapi mungkin juga dia tak dapat nak bagi sebab dah cukup kuota 10 orang tu, apa-apa pun kalau anda nak juga diskaun RM50 tu, bolehlah pm sis.Sis boleh tolong. 


Ok, itu sahaja.


  • Share:

You Might Also Like

1 comments

  1. Assalamualaikum, saya berminat untuk mengupah private trainer,

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^