REVIEW LAMPU LED MEJA BERKUALITI DAN BERPATUTAN

By Mierayusof - Sunday, January 31, 2021

Assalamualaikum semua.


Hari ni sis nak review satu produk yang tidak asing lagi untuk para pelajar dan para guru dan kita semualah yang memerlukan cahaya LED didalam bilik.

Laptop sis ni kualitinya tidaklah bagus. Kalau waktu malam, walaupun lampu bilik telah dipasang. Gambar tetap nampak gelap.

Jadi, salah satu alternatifnya adalah dengan membeli lampu ini.

Sebelum ni sis pinjam lampu meja adik, tapi dia dah ambil semula lampunya untuk dibawa ke sekolah jadi sis kena lah beli baru.


Cari punya cari kat Shopee, sis terjumpa satu lampu ni dan ia berjaya menambat hati sis ketika itu.

Overall, sis memang puas hati lah dengan lampu ni.


Sis bagi 5 BINTANG!!!

Servis ok, lampu ok, semua ok lah.

Kalau nak beli boleh klik sini >>>> BELI LAMPU MACAM MIRA BELI  

Taraaa.....


















  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^