RESTORAN MAKANAN NEGERI SEMBILAN SEDAP TAPI UNDERRATED DI SHAH ALAM

By Mierayusof - Sunday, August 15, 2021

Hai semua.


Sekarang ramai yang WFH, mesti ada masanya tak tahu nak makan apa kan?


RESTORAN MAKANAN NEGERI SEMBILAN UNDERRATED DI SHAH ALAM


Sesiapa anak nogori yang rindu masakan N9 dan minang tu bolehlah lepas rindu masakan N9 disini.


Dah lama sangat saya nak kongsikan satu restoran yang menjual masakan negeri sembilan di Shah Alam. Restoran ni sangat dekat dengan rumah saya, jadi saya agak selalu juga kesini bila mengidam masakan N9. p/s: saya bukan anak N9 tapi kaki pedas.


Restoran ni underrated sebab dari luar nampak biasa, tapi bila masuk dalam restoran tengok lauk pauk, terus tak tahu nak makan apa sebab semua nampak sedap.


Lauk yang dijual kebanyakkannya 'rare' seperti tempoyak daun kayu, dan lauk lauk lain yang saya tak familiar.


Kalau makanan yang ada cili tu, hati-hatilah ye, pedas menangis kalau makan.


Harga tidaklah murah tetapi berbaloi dengan kesedapan makanan.


Post ini khas untuk anda(warga Shah Alam dan sekitarnya) yang WFH dan tak tahu nak beli makanan di mana sebab hari-hari masak, naik buntu juga nak masak apa.






 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.


  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^