AGIHAN DI MADRASAH RAHMANIAH KLANG

By Mierayusof - Saturday, September 25, 2021

Hai semua.


Hari ni aku join agihan makanan di Madrasah Rahmaniah, Klang.

Madrasah Rahmaniah ni ialah madrasah(sekolah) untuk orang Rohingya.

Agihan bermula pukul 10 pagi sehingga 12pm.

Semua dilakukan mengikut SOP yang ditetapkan MKN iaitu menjaga jarak ketika beratur, 
 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.ambil suhu dan pakai sanitizer sebelum ambil barangan.

Antara item yang diberikan pada agihan kali ni ialah:
- Beras
-Telur 10 biji
- Kicap
- Gula

Semoga barangan yang diberikan ni akan meringankan beban mereka.

Tak dapat bantu semua, bantu lah sekadar mampu.

Ni bukan agihan kali pertama ya, cuma aku je yang kali kedua join agihan ni. Kali pertama aku join haritu masa bulan puasa haritu.

Itu je nak kongsikan. Anda pernah beri bantuan kat madrasah ni ke? Jika pernah bolehlah kongsikan. 

Dibawah ni gambar untuk agihan kali ni...

Jangan lupa like dan follow facebook Pertubuhan Sukarelawan MISI7 








  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^