Wednesday, 27 October 2021

CARA BELAJAR MAKAN TOMATO

Hai semua. 

Hari ni aku nak kongsikan cara aku belajar makan tomato di usiaku 23 tahun.

Alkisahnya aku ni tak suka makan buah tomato. Ala, tomato yang ada dalam burger tu.

Tomato ni selalu la orang letak dalam asam pedaslah, masak lemaklah, sardin lah kari lah macam-macam lauk melayu ni mesti ada tomato

Kalau ada je tomato, mesti aku buang/tak ambil atau bagi orang yang makan tomato.

Tup-tup ada satu kejadian yang membuatkan aku makan tomato. 

Nak tahu sila baca sampai habis.

Saturday, 23 October 2021

CARA BAYAR SAMAN PARKING MBSA ONLINE

Hai semua.

Anda kena saman? Anda nak bayar saman tapi tak tahu macamana?

Sangat mudah! 

REVIEW HOTEL SWISBEL KUANTAN TANJUNG LUMPUR

Hai semua. 

Post yang lalu sis ada kongsikan info Hotel Swissbel ni.

Baca >> Info hotel Swisbel Tanjung Lumpur 

Post ni khas sis tulis untuk review hotel ni, mula-mula plan nak tulis dalam 1 post tapi rasa macam mengganggu plak jadi sis tulis berasinganlah.

Wednesday, 20 October 2021

PENGALAMAN GUNA IPHONE XS SELAMA 3 TAHUN 2019-2021

Hai semua. 

Anda berhajat nak pakai Iphone ke?

Betul ni nak pakai iphone? Tahu kan kos repair mahal? Screen fon je beratus-ratus. 

Kalau jatuh ip tu, screen crack, menangis bucu katil la nak repair kat authorize centre. 

Oleh itu... 

Tuesday, 19 October 2021

HOTEL SWISSBEL-HOTEL TANJUNG LUMPUR KUANTAN

Hai semua. 

Hari ni aku nak kongsikan hotel baru di Kuantan iaitu Swissbel-Hotel International!

Apa yang bestnya hotel ni, anda boleh menempah bilik SEA VIEW tanpa perlu pergi jauh sebab lokasinya sangat dekat dengan bandar Kuantan!

Baca sampai habis kalau nak tahu kat mana boleh booked hotel ni dengan harga paling murah!