JADIKAN UPWORK SEBAGAI SUMBER PENDAPATAN UTAMA

By Mierayusof - Sunday, November 14, 2021

Hai semua. 


Aku ada berita baik untuk anda yang kehilangan pekerjaan atau yang sudah tidak mahu bekerja makan gaji.

Anda boleh jadikan UPWORK ni majikan anda walaupun anda seorang freelancer.

Kenapa?

Kelebihan Upwork ni, dia ada feature CERTIFICATE OF EARNING.

Tu kira macam 'slip gaji' lah. Aku rasa benda ni cool giler. Upwork tu dah lah international company, lepas tu korang freelancer plak kat syarikat dorang. Perghh. Gaji plak in USD. Masyukkkkk...

Amacam, lepas baca ni ada rasa nak berhenti kerja tak? 

 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^