POST PENGHARGAAN UNTUK SIS WIDAD

By Mierayusof - Wednesday, December 22, 2021

Hai semua. 


Aku tak tahulah sis Widad ni baca ke tak post aku ni. Ni aku tulis sebab aku rasa terharu giler dia cakap yang dia baca blog aku dari 2019, lepas tu baca banyak kali sampai dah hafal.

Aku tak tahu lah kau cakap betul ke tak sis. Tapi izinkan aku anggap ianya betul!

Alkisahnya sis ni dia nak tanya aku pasal Exchange program ke Turki. Yelah siapa lagi yang nak tulis pasal ni kalau bukan blogger. Ni lah kepentingan jadi blogger ya, kau kongsikan benda yang orang lain tak kongsi.

Itu je pos kali ni. 






 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^