REVIEW FBOOM BERBALOI KE TAK?

By Mierayusof - Tuesday, December 07, 2021

Hai semua. 


Harini aku nak review satu produk yang mungkin viral dikalangan peniaga online terutama di facebook.

Sebelum tu nak tanya kat anda yang berniaga online ni, anda promote barang anda kat mana? Fb? Tiktok? Instagram? Twitter? Website?

Ramai tak orang pm anda selepas anda promote.

Disebabkan Facebook ni adalah platform dengan pengguna teramai di Malaysia ni, jadinya haruslah untuk anda promote produk anda di facebook.

Dengan adanya Fboom, anda dah tak perlu susah-susah nak post kat setiap group secara manual, add new friends, komen, dan sebagainya sebab semua tu akan dilakukan oleh robot.



APA TU FBOOM


FBoom ini adalah sebuah software yang dicipta oleh orang kita untuk orang bisnes. Tujuaannya tak lain tak bukan untuk memudahkan aktiviti marketing. 


Iklan post yang anda buat di facebook secara manual tu akan diambil alih oleh Fboom ni. Antara fungsi kegemaran ialah produk anda akan diiklankan ke group-group. 


Contohnya anda ada 500 group facebook dan anda ingin mengiklan ke dalam semua grup tersebut. Krem tangan nak tekan butang copy paste dan sebagainya. Dengan FBoom, ianya tak mustahil! Ada banyak lagi fungsi lain yang memang boom!

 

Posting secara manual ni memang makan masa. So software fboom ni sangat sesuai untuk anda yang sibuk tetapi dalam masa yang sama nak make sure iklan bisnes produk atau servis anda tetap berjalan di setiap group facebook.

 

Bila kerja-kerja marketing fboom dah take over, anda sebagai bisnes owner boleh fokus kepada perkara yang lebih penting contohnya closing, grooming staff, build network dan sebagainya. Nampak tak beban marketing tu dah berkurangan.

 

Biarkan software fboom lakukan tugas marketing bagi pihak anda.

 

Disini saya akan kongsikan antara fungsi-fungsi utama software fboom yang lain yang mana saya percaya sangat membantu memudahkan urusan bisnes anda di facebook. 

 

Auto Share Post Ke Group

Fboom berkemampuan untuk autopost iklan-iklan bisnes anda ke group FB dengan mudah. Sedut senarai group dan pilih group mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel! Anda jugak boleh SCRAP GROUP LIST. Masukkan keyword group apa anda nak terus fboom software akan listkan semua. Mudah kan? 🙂

 

Auto Post Content Groups

Auto Add Friends

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

 

Auto Join Group


Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM software joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup 🙂

 

Auto Inbox Friends


Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

 

Auto Comments


Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah.

 

Auto List Marketplace

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

 

Antara Fungsi Lain Software Fboom

Antara fungsi yang saya personally rasa sangat best adalah unlimited account. Maksud kat sini, anda boleh add seberapa banyak akaun facebook yang boleh.

 

Kalau anda ada 1 akaun, tambah la lagi so that boleh guna dengan sepenuhnya. Saya sendiri menggunakan 5 akaun facebook untuk run iklan di facebook. Hasil dia memang puas hati! Dalam group support, paling banyak run serentak 10 akaun. Power kan?

 

Bayangkan lah, 1 akaun pos ke 100 group. Kalau 10 akaun, 1000 group. Iklan yang selama ni kelam lepas ni akan dikenali. Itu lah lumrah manusia. Lagi kerap dia nampak iklan kita, lagi tinggi peluang untuk orang kenal produk atau brand kita. Secara tak langsung, dapat tingkatkan nilai conversion. 

 

Lifetime Promotion

Sekarang ni pihak developer (team solvy) tengah buat promosi lifetime. Maksud kat sini, anda hanya perlu invest sekali sahaja dan software ni akan jadi hak milik anda sampai bila-bila. Tiada bayaran bulanan. Promise!

 

Kalau facebook ada buat perubahan dalam algoritma, pihak developer akan kemaskini software agar ia sentiasa up-to-date dan semua pengguna boleh pakai dengan cemerlang. Fboom Software ini akan sentiasa diupdate dan ditambah fungsi yang lebih baik.

 

Walaubagaimanapun promosi lifetime ni mungkin tak lama sebab pihak developer ada mention lepas tamat je promosi ni, caj untuk guna software ni akan jadi yuran tahunan RM360. Kira-kira RM30 sebulan.

 

Buat apa nak bayar bulan-bulan kalau boleh bayar sekali guna selamanya kan? Jadi lah yang terawal untuk dapatkan fboom.


KLIK SINI UNTUK DAPAT HARGA PROMOSI

 

Jangan tunggu offer onetime dah habis baru nak order ye! Selamat beriklan!

 

 

 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^