RUMAH PELABURAN TERBAIK LOW COST 2022

By Mierayusof - Tuesday, December 07, 2021

Hai semua. 


Ni mira nak kongsikan satu projek untuk rumah pelaburan, untk anda-anda yang baru nak berjinak dengan pelaburan hartanah dan tidak mahu beli rumah yang terlalu mahal kerana risaukan risiko rumah tidak terjual. 

Projek ini sesuai untuk anda!


🔥 HARGA DARI SERENDAH RM98,000 🔥
BERSEBELAHAN UNIVERSITY 
🌲🌲🌲

✅ 1 & 2 BILIK TIDUR__(300sqft)
✅ 2 & 3 BILIK TIDUR__(412sqft)
🛕🛕 🛕🛕
🏣 Dilengkapi Full Furnished Furniture berjumlah 20k++.
🏣 Lokasi University untuk Sewa & Ownstay 
🏣 Harga dari 98K hingga 133K.
🏣 Jumlah unit 599, 6 tingkat, 4 blok, 2 lif setiap blok.
🏣 Keluasan 300sqft, 412sqft.
🏣 Unit ada 1 bilik/2 bilik/3 bilik
🏣 Sewa kepada 3-5 orang
🏣 Semua blok siap sepenuhnya 2022.
🏣 Sesuai bagi pasangan yang baru berkahwin,keluarga kecil ,gaya hidup pelajar atau profesional yang bekerja
🏣 Boleh dijadikan untuk pelaburan Airbnb dgn rental dalam rates RM500 ke atas
🏣 Sewa boleh cover Installment 
🏣 Operator management tolong jaga mengurusi Airbnb

 ➡️ Anggaran bayaran bulanan RM350-RM550
 ➡️ Loan boleh sehingga 35 tahun, mengikut umur peminjam.

*Sesuai untuk Investment.* 😊

Fast selling! Pm segera untuk booking,

APA KATA AKU?
First of all, kalau nak invest, kalau korang seorang yang betul-betul banyak duit, ada 100k-1juta dlm akaun, aku cadangkan korang investlah kat hartanah yang mahal sikit. Bagi lah chance kat kami yang bilis ni untuk ambil hartanah ni. Ok ni pandangan aku je lah.

Aku rasa projek ni memang terbaiklah sebab sebelah UTP je, mana-mana kediaman pun, kalau dah namanya dekat dengan institusi, memang senang nak sewakan sebab ramai prospek seperti pensyarah, pelajar, pelawat dan sebagainya. So jangan risaulah takde orang sewa.

Jika anda berminat, boleh roger dia, KLIK SINI. dia akan bantu anda. 





 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^