Tuesday, 18 January 2022

FREELANCE PERSONAL TRAINER SELANGOR KL 2022

Hai semua. 

Anda sedang mencari personal trainer untuk bantu anda exercise di gym?

Terasa semangat turun naik bila ke gym sorang-sorang. Nak ada seorang personal trainer tetapi bajet tak banyak?

Ada awek/bini teman ke gym pun, tak membantu jugak sebab mereka hanya pemberi semangat sahaja. Bolehlah jika mereka nak ikut tapi sampai bila? Mereka pun ada kerja lain nak buat melainkan anda ajak mereka exercise sekali. tiberr... 

Teringin nak pergi gym tapi takde kawan-kawan. Nak buat kawan kat gym rasa malu pula? Kan best ada peneman kat gym iaitu trainer.

Post ini untuk anda.

Jika anda mencari personal trainer untuk bimbing anda dan guide anda mengenai fitness terutama di Shah Alam dan sekitarnya,

sis nak recommend seorang trainer ni, dia sudah beberapa tahun dengan gym sejak di bangku sekolah, pernah menyertai pertandingan berkaitan bina badan.Ada pengalaman coaching tapi sebelum ni buat sebagai part time je. Sekarang ni as full time. 

Jadi, sis harap anda dapat support bro ni.

Harga yang ditawarkan tidak boleh setaraf dengan trainer yang ada certificate seperti ACE dan NASM.

Sekarang boleh pilih  bermula minimum 5 sesi iaitu RM1**(harga promo yang akan ditamatkan bila-bila masa). Digalakkan ambil 10-20 sesi untuk merasai keberkesanan.


Jika anda ragu-ragu dengan kebolehannya untuk coach anda, boleh lah cuba trial lesson dulu yang berharga RM10. Itupon mulanya dia nak bagi free je trial lesson  sebab katanya trial lesson ni takde ape sangat, nak biasakan diri anda dengan peralatan je. 

tapi sis cakap kat dia... 'bro, hang buat coaching ni sebagai satu servis ya, bukan nak buat amal jariah, lagi satu, orang tak appreciate benda free ni. betul ke betul gais?

Ok.. 

Sis akan beri nombor bro ni, 


PENTING: Bro ni STRAIGHT. Yang bern4fs0 s0ngs4ng sila jangan jatuh hati dengan bro ni. Sis ghisauuu... 


 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^